Stiri

Eclipsa de Soare din 30 aprilie 2022: Cum sunt zodiile susţinute de acest fenomen astronomic

Eclipsa de Soare din 30 aprilie 2022
Eclipsa de Soare din 30 aprilie 2022
Eclipsa de Soare din 30 aprilie 2022: Iată suntem afectaţi de acest fenomen astronomic! O eclipsă de soare poate deschide noi orizănturi, dar poate şi dărâma convingeri.

Eclipsa de Soare din 30 aprilie 2022 vine cu schimbări pentru cele 12 zodii. Cel mai important eveniment astronimic şi astrologic de anul acesta aduce mari noutăți în viețile fiecăruia dintre noi.

Specialiștii recomandă ca cei care observă aceste fenomene astronomice să poarte ochelari de eclipsă adecvaţi pentru a vedea în siguranţă eclipsele solare, deoarece lumina poate fi dăunătoare pentru ochi.

Citeste si: Principalele aspecte astrologice ale lunii mai 2022. Ne așteaptă schimbări importante și radicale care aduc în prim-plan iubirea de sine

Eclipsa de Soare ce are loc pe 30 aprilie 2022 poate fi văzută în sudul Americii de Sud, în părți din Antarctica și deasupra unor părți din Oceanul Pacific și Oceanul Sudic.

Cum sunt zodiile susţinute de eclipsa de Soare din 30 aprilie 2022

Ultimul eveniment astral al lunii este aspectul de  Lună nouă  în  Semnul zodiacal Taur  acompaniat de o  eclipsă parțială de Soare  în seara zilei de  30 Aprilie. Din nou avem ca teme sănătatea și munca. Și din nou apar decizii în funcție de contextul general mondial, conturându-se o etapă nouă. Dar, există aspecte ascunse, detalii care ni se vor dezvălui abia peste șase luni sau chiar un an de zile de acum încolo.

Concluzionând, energia lunii Aprilie ne va atrage în tot felul de situații, fiind coordonați mai mult de emoții și subiectivism. Raționalul va funcționa lent, în salturi sau deloc. Avem multă apă, mult pământ și foc pe deasupra. Aerul este puțin, restricționat, iar o variantă ar fi folosirea lui cu porția sau cu masca.

Citeste si: Când va avea loc următoarea eclipsă de soare vizibilă în România. Vom mai trăi până atunci?

Eclipsa de Soare din 30 aprilie 2022
Eclipsa de Soare din 30 aprilie 2022

Zilele de 1, 5, 11, 14, 15, 16, 20, 28, 30 sunt deosebite pentru că se petrec evenimentele astrale prezentate. Instabilitatea este foarte accentuată în aceste zile, bine fiind să evităm luarea deciziilor, semnarea documentelor, analizele și intervențiile medicale.

Sursa: astrocafe.ro