Stiri mondene

Dorian Popa, schimb de replici cu un vecin de la bloc, după ce a vrut să facă o faptă bună! Ce i-a reproșat artistului: „Așa sunt oamenii”

Dorian Popa, schimb de replici acide cu un vecin, după ce a vrut să facă o faptă bună
Dorian Popa [Sursa foto: Instagram]
Dorian Popa s-a certat cu un vecin de la bloc, care a fost nemulțumit de acțiunile artistului. De la ce a pornit, de fapt, scandalul?!

Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri și artiști din România. Mai mult, cântărețul are diverse colaborări cu branduri celebre și contracte de reclamă, fiind de nelipsit din lumea influencerilor. În afară de faptul că Dorian Popa este persoană publică, el se ocupă și de afaceri în domeniul imobiliarelor. Vedeta construiește case în apropierea Bucureștiului, dar și-a dat în chirie și garsoniera pe care o are în Sectorul 3 al Capitalei, fiind închiriată în regim hotelier.

Artistul a făcut câteva îmbunătățiri la blocul unde deține locuința. Mai exact, a refăcut întreaga scară a blocului, însă unul dintre locatari nu a fost 100% mulțumit. 

Dorian Popa, schimb de replici acide cu un vecin, după ce a vrut să facă o faptă bună
Dorian Popa [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: VIDEO: Dorian Popa, discurs emoționant înainte de un concert! Artistul a vorbit despre credință și urmarea viselor: „Să-l țineți pe Dumnezeu în suflet”

„Nu știi cum e cu românul? Aveam o oarecare obligație, probabil și ei au simțit acest lucru, pe care l-au și speculat. Este scara blocului în care eu am garsoniera, pe care eu acum o închiriez în regim hotelier. Nu mi-aș fi permis să îmi aștept clienții în starea deplorabilă în care se afla bloculețul nostru din sectorul 3, care tot își dorește să fie și el renovat de câțiva ani. Se pare că e ceva aproape imposibil de reușit... Am zis că dacă nu reabilitează cine trebuie, reabilitez eu. Am reabilitat scara și am avut un comentariu de genul: ”Dar nu puteai să pui și tu un iluminator acolo, sus?” Eu mă simt foarte bine, eu sunt fericit, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce am, îi mulțumesc lui Dumnezeu că pot să renovez o scară. În rest, ăștia sunt oamenii și așa or să fie toată viața.”, a povestit Dorian Popa.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)

Artistul a investit 500.000 euro într-un complex rezidențial

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Dorian Popa este implicat atât în muzică, cât și în afaceri. Cântărețul este extrem de entuziasmat de proiectul de locuințe rezidențiale la care lucrează de ceva timp.

Dorian Popa, schimb de replici acide cu un vecin, după ce a vrut să facă o faptă bună
Dorian Popa[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce sumă trebuie să scoți din buzunar pentru a locui în cartierul construit de Dorian Popa? „Încă nu am vândut nimic”

„Este foarte greu pentru că investiția este colosală. Am trecut cu brio de investiție… peste 500.000 de euro. Atât am investit până acum în Hâtz Residence, ce am lucrat la căsuțe și terenuri, dar este investiție de prima mână, casele ies supercalitativ, iar noi suntem extrem de fericiți de ceea ce oferim și mai ales de ce vom oferi viitorilor clienți Hâtz Residence”, a declarat artistul.