Stiri mondene

Dorian Popa, momente dificile într-un restaurant din Paris: „Am scos lanțul de la gât. M-am simțit ultimul om”

Dorian Popa, momente dificile într-un restaurant din Paris
Dorian Popa, momente dificile într-un restaurant din Paris [Sursa foto: Captură video]
Dorian Popa le-a dezvăluit fanilor din mediul online că a fost nevoit să treacă prin cea mai penibilă situație. Ce a pățit, de fapt, artistul?!

Fără doar și poate, Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți influenceri din România, artistul reușind, de-a lungul anilor, să cucerească inimile românilor cu simțul său al umorului extrem de bine dezvoltat. Totuși, vedeta și-a câștigat fanii și prin numeroasele piese muzicale pe care le-a lansat, printre cele mai cunoscute numărându-se „ Înoată Cheluțu” "Hatz", "De Amor", "Ghinionist", "Sută la Sută".

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)

Citeste si: Dorian Popa, schimb de replici cu un vecin de la bloc, după ce a vrut să facă o faptă bună! Ce i-a reproșat artistului: „Așa sunt oamenii”

Dorian Popa: „Nu am venit aici să fur mâncare”

În mediul online, Dorian Popa  se bucură de o comunitate uriașă, acolo unde își ține fanii la curent cu toate activitățile din viața sa. Așa a făcut și de data aceasta. Dorian Popa le-a dezvăluit internauților că a trecut prin cea mai penibilă situație din viața sa, aflându-se într-un restaurant din Paris. Mai exact, în momentul când trebuia să plătească comanda, artistul a observat că nu avea bani la el. Într-un final, Dorian Popa și-a lăsat lănțișorul de la gât, fiind nevoit să revină a doua zi ca să plătească comanda.

Dorian Popa, momente dificile într-un restaurant din Paris
Dorian Popa, momente dificile într-un restaurant din Paris[Sursa foto: Captură video]

Citeste si: Dorian Popa, accident în miez de noapte. Artistul a dat cu mașina peste un mistreț: „Mistrețul s-a speriat de faruri, am dat de volan, în dreapta era râpă”

„Am trecut prin cea mai penibilă situație din viața mea. Eram într-un restaurant și când să primesc comanda am văzut că nu aveam bani la mine. Mi-a căzut fața când am văzut că nu merge, pentru că eu nu am portofel la mine, am apple pay pentru că trăim în 2022 și suntem în Franța. Nu știam cum să fac pentru că dacă luam Uber făceam 40 de minute până la hotel ca să mă duc să-mi iau cardul ca să mă întorc să plătesc.

Dorian Popa, momente dificile într-un restaurant din Paris
Dorian Popa, momente dificile într-un restaurant din Paris[Sursa foto: Captură video]

În acel moment nu știam cum să explic că o să mă întorc mâine. Într-un final după ce l-am sunat pe manager care nu era aici și care a spus că nu este o problemă, pot să plec acasă, dar să las buletinul și să mă întorc mâine să plătesc. Ce crezi? Nu aveam nici buletin la mine. Într-un final i-am zis ca în România, m-am simțit ultimul om. Am scos lanțul de la gât, i-am arătat intagramul la ospătar și i-am zis să se uite să vadă că nu am venit aici să fur mâncare. Am plecat acasă, lăsând lanțul de 24 de grame pe o masă de 60 de euro”, a spus Dorian Popa.