Stiri mondene

Dorian Popa dezvăluie secretul succesului. Cum își gestionează timpul pentru a realiza tot ce-și propune: „Cele mai importante aspecte”

Dorian Popa, despre aspectele care stau la baza realizărilor sale
Dorian Popa, despre aspectele care stau la baza realizărilor sale [Sursa foto: Instagram]
Dorian Popa le-a dezvăluit fanilor din mediul online care este unul dintre secretele care au stat la baza succesului său. Iată despre ce este vorba!

Dorian Popa, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști și creatori de conținut din România, își trăiește viața la maximum și se bucură de succesul pe care îl are, recunoscând că spontaneitatea îl caracterizează cel mai bine. Vloggerul este extrem de transparent cu cei care îl urmăresc și nu ascunde nimic, indiferent dacă este de bine sau de rău. În urmă cu câteva ore, cântărețul a dezvăluit pe Instagram care este unul dintre secretele care face parte din rețeta succesului său.

Dorian Popa, despre aspectele care stau la baza realizărilor sale
Dorian Popa, despre aspectele care stau la baza realizărilor sale[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Dorian Popa, absent de pe micile ecrane! Motivul pentru care artistul nu s-a mai implicat în proiecte TV: „Este din ce în ce mai prețios”

”Unul dintre cele mai importante aspecte privind reușita cotidiană este eficiența. Întotdeauna încercați să vă programați lucrurile de așa natură încât să vă iasă cât mai multe, în cât mai puțin timp. Am zis că la ora șapte ies din București spre Vâlcea, mai am câteva minute și sunt direct pe A1”, le-a transmis Dorian Popa fanilor de pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)

Noua afacere în care Dorian Popa a investit 70.000 de euro

Dorian Popa  nu se bucură de succes doar pe plan muzical, vedeta vrea să reușească și în lumea afacerilor. Artistul nu ratează ocaziile în care să-și uimească comunitatea numeroasă din mediul online! Vloggerul plin de viață și mereu în formă și-a obișnuit deja admiratorii cu toate investițiile de sute de mii de euro, cu care nu se sfiește să se mândrească. Recent, artistul a anunțat că își deschide o nouă afacere. Mai exact, Dorian își va deschide o shaormerie, la Domnești, iar vineri va lansa prima shaormă aurie din România. Investiția s-a ridicat la 70.000 de euro, potrivit declarațiilor făcute de cântăreț. 

Dorian Popa, despre aspectele care stau la baza realizărilor sale
Dorian Popa, despre aspectele care stau la baza realizărilor sale[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Dorian Popa, factură colosală la curent. Ce măsuri a luat vloggerul: „Nu mai plătesc tot ceea ce mi se bagă pe sub nas pe motiv că muncesc și am bani”

„Eu o să deschid șaormeria mea, în Domnești. A fost 70.000 de euro cu totul, șaormeria va veni cu carne, cartofi, sosuri, condimente la pachet în acești bani. Eu voi angaja oameni care o prepară. Momentan sunt imaginea unei alte șaormerii. O să lansez vineri șaorma Hâtz, prima șaormă aurie din România, va fi o surpriză. Voi împărți de data aceasta șaorma gratis în Rahova, la Pucheni. Încerc să fac cât mai multe”, a declarat artistul.

Citește continuarea aici.