Stiri mondene

Dorian Popa, despre operația la genunchi. Artistul este „dezamăgit” că genunchii operați nu au tăieturi simetrice: ”Iar l-am surprins pe domnul doctor!”

Dorian Popa, despre operația la genunchi.
Dorian Popa [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Dorian Popa a vorbit despre operația la genunchi, suferită pe 9 martie. Prin ce suferințe a trecut celebrul vlogger?

Dorian Popa, unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la noi din țară, și-a îngrijorat fanii atunci când și-a accidentat genunchiul din cauza unei căzături periculoase. În urmă cu câteva zile, artistul a fost programat la operație și a suferit intervenția. Celebrul vlogger a fost prezent la avanpremiera filmului „Haita de acțiune”, acolo unde a oferit și o serie de declarații referitoare la intervenția chirurgicală. La un moment  dat, cântărețul gumește pe tema operației, spunând că cicatricile celor doi genunchi trecuți prin bisturiu ar fi trebuit să fie simetrice. 

„Iar l-am surprins pe domnul doctor, de unde zicea că durează două ore, a durat vreo trei și jumătate, aproape patru. La mine e ca la mașină și îmi place că domnul doctor este atât de simpatic și nu poate să-și ascundă foarte mult trăirile, mai ales în ceea ce mă privește.  Știe că sunt un stricător de genunchi, a venit după operație și îmi spune «of, domnul Dorian, iar am avut surprize când am deschis».

Zic «domnule doctor, dar vă așteptați la altceva?»(...) Am făcut exerciții de flexie, flexie 60 de grade.”, 
a spus Dorian Popa pentru Cancan.ro.

Dorian Popa

„Ne place munca!”. A doua zi după operația la picior, Dorian Popa a cântat la un majorat, acolo unde a făcut senzație printre invitați

Dorian Popa își iubește pasiunea și iată că nici o intervenție chirurgicală nu îl poate ține departe de fani.

Artistul a „uitat” de problemele cu genunchiul și a cântat așezat pe un fotoliu, care a avut suport pentru a-i putea sprijini piciorul operat. Chiar și așa, Dorian Popa a făcut atmosferă. 

Dorian Popa, concert după operația la genunchi
Dorian Popa, concert după operația la genunchi

Citește și: „Nu mă așteptam la așa ceva!” Dorian Popa și-a îndeplinit visul și s-a văzut în mașina visurilor. Ce spune despre „bijuteriile” sale pe patru roți

„Nu am vrut să schimb nimic în viața mea, de asta am fost și la concert cu piciorul, a doua zi după operație. La mine la muncă, cu dorință și cu adaptabilitate, poți face orice. Și în seara asta, la film, am sunat, căruțul este din partea celor de la  Vidra Producțions, am sunat-o pe Hash și i-am zis «vezi că vin la tine după operație, te rog frumos, am nevoie de un căruț».  Și îmi spune «dar nu mai bine nu vii?». Și zic «eu vreau să văd filmul, ai înnebunit la cap, eu aștept filmul ăsta de nu știu când, faci rost de un căruț și am nevoie de o priză la scaun ca să îmi conectez aparatul de gheață»!”,  a mai adăugat Dorian Popa pentru sursa menționată mai sus.

Cum s-a accidentat Dorian Popa la picior

Dorian Popa a făcut un vlog pe canalul său de Youtube și a povestit acolo cum a reușit să se accidenteze în propria curte la genunhi. El a mărturisit că a alunecat și a căzut pe gheață, iar de atunci a început „distracția”.

Citește și: Semnătura lui Dorian Popa a fost scoasă la vânzare pe internet. Suma pe care trebuie să o plătești pentru a intra în posesia ei

„Eram pe jos, știu că am împins în interior și s-a auzit clanc, și genunchiul a intrat la loc, fraților, și după ce a intrat genunchiul la loc și am zis că e bine, n-a fost chiar așa rău, am dat să mă ridic, după care efectiv m-am prăvălit precum un om care și-a luat KO. De ce? Pentru că în momentul în care m-am ridicat în picioare, ligamentul meu colateral intern, de care domnul doctor a spus că este totalmente rupt de femur, deci ligamnetul ăla nu se mai ține, mă, de femur, de nicio formă, a sărit și efectiv nu am mai avut stabilitate, m-am prăvălit că o clădire căreia îi pui bombă la structură, fraților. Că să înțelegeți cât de importantă este structura unei clădiri și cât de importantă este fundația. Genunchii sunt structura noastră.

Dorian Popa
Dorian Popa

După ce mi-a bălăngănit genunchiul ăla în toate felurile, eu m-am gândit să mă târâi în fund, filmările vorbesc de la sine, am luat carcerul și m-am gândit să continui…În momentul ăla nu eram așa sigur că va fi de operație. Când am văzut că nu pot să mă ridic m-am cam speriat. Și zic, hai măcar să iau carcerul, să termin ce am de terminat un pic la gheața aia… dar când făceam cu carcerul așa, să direcționez apa stânga-dreapta, genunchiul meu bălăngănea stânga-dreapta singur, pe pământ și zic, nu e ok! Stăteam și în frig, am căzut și în gheață cu fleoșcăiala, cert este că avem deja o primă săptămână de muncă cu piciorul semi-imobilizat în orteză, am făcut rost și de cea mai nebună dubă de pe planetă, pe care o să o vedeți zilele astea la muncă, ne-am făcut treaba așa, cătinel, și în weekend și nu ne lăsăm pentru că cel mai important este să pedalezi atunci când îți este cel mai greu”,   a povestit Dorian Popa.