Stiri mondene

Dorian Popa, anunțul care i-a uimit pe fani. Artistul este hotărât să-și cumpere un cal: „M-am interesat”

Dorian Popa, hotărât să-și cumpere un cal!
Dorian Popa, hotărât să-și cumpere un cal! [Sursa foto: Instagram]
Dorian Popa le-a dezvăluit fanilor că își dorește să-și cumpere un cal. Ce nume ar urma să-i dea animalului?

În ultimii ani, Dorian Popa a devenit unul dintre cei mai apreciați artiști și vloggeri din România. Cântărețul are un succes incredibil pe Youtube, acolo unde are piese care sunt ascultate și care sunt cântate de fani. Artistul are o viață activă pe rețelele sociale și își ține mereu fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața sa. Recent, Dorian Popa a reușit să-și șocheze comunitatea din mediul online, spunând că dorește să cumpere un cal.

Dorian Popa
Dorian Popa[Sursa foto: Instagram]

„Un lucru mi-a intrat în cap, o idee. De fapt, o am încolțită de mult. Dar în acest weekend (de fapt nu a fost weekend, a fost doar 1 Decembrie, dar a fost joi), în această joi Johnuțule, mi-am dat seama că trebuie să îmi cumpăr un cal. Vreau să-mi cumpăr un cal. M-am interesat, am înțeles că undeva la 500 de metri pătrați îi sunt suficienți unui singur cal.”, 

a spus Dorian Popa.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)

Citește și: Dorian Popa este gata pentru o nouă investiție! Vezi care este afacerea în care cântărețul a investit 70.000 de euro: „Va fi o surpriză”

Ce nume ar urma să-i dea calului

Sugestia artistului ar fi să-i spună „Căluțu”. Pentru a putea găsi un nume adecvat pentru viitorul animal pe care și-l dorește, Dorian Popa a apelat la ajutorul fanilor. Mai mult, celebrul vlogger s-a gândit deja la toate detaliile pentru a-i face condiții calului. 

Dorian Popa
Dorian Popa[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Dorian Popa dezvăluie secretul succesului. Cum își gestionează timpul pentru a realiza tot ce-și propune: „Cele mai importante aspecte”

„Normal că trebuie să îi construiesc și un grăjduleț acolo în care să doarmă, să se odihnească, însă nu este o chestie pe care să o iau în glumă. În următorii ani, dacă ne ajută Doamne-Doamne să luăm terenul de 8.000 de metri pătrați unde vreau să facem marele cartier, cu siguranță, o parcelă o voi opri pentru noul căluț”, a mai spus artistul pe rețelele sociale.