Stiri mondene

Dorian Popa, accident în miez de noapte. Artistul a dat cu mașina peste un mistreț: „Mistrețul s-a speriat de faruri, am dat de volan, în dreapta era râpă”

Dorian Popa, accident în miez de noapte. Artistul a dat cu mașina peste un mistreț: „Mistrețul s-a speriat de faruri, am dat de volan, în dreapta era râpă”
[Sursa foto: Captură YouTube]
Dorian Popa a tras o sperietură groaznică după ce dat peste un mistreț în timp ce conducea spre Petroșani. Cum se simte artistul?!

Dorian Popa a făcut din nou accident cu mașina, de data aceasta din cauza unui mistreț care i-a ieșit în cale. Vloggerul a povestit toată pățania în vlogul pe care îl postează în fiecare zi pe canalul său de YouTube. 

Citeste si: Dorian Popa, schimb de replici cu un vecin de la bloc, după ce a vrut să facă o faptă bună! Ce i-a reproșat artistului: „Așa sunt oamenii”

Dorian Popa, primele declarații după accident: „ Este o regulă de bază, o împart și eu cu voi”

Dorian Popa și-a obișnuit deja fanii cu pățaniile sale și de fiecare dată când are parte de o pățanie nouă, este gata să o împărtășească cu comunitatea lui din mediul online. Vloggerul a avut recent parte de un eveniment neplăcut în timp ce se îndrepta spre Petroșani.
Artistul era la volanul mașinii sale când în miez de noapte  

Dorian Popa, accident în miez de noapte.
Dorian Popa, accident în miez de noapte.[Sursa foto: Captură YouTube]

„Am ajuns la Petroșani la 5 dimineața, cu ditamai năpasta în cârcă. Asta este viața pe drumuri, nu este ușoară. De cele mai multe ori, circulăm noaptea și, chiar dacă e drumul mai liber, se întâmplă lucruri ciudate. Vreau să-I mulțumesc lui Dumnezeu că suntem vii, teferi și sănătoși. Aseară am acroșat ditamai mistrețul. Noapte, serpentine între Brezoi și Petroșani.(...) Pe stânga serpentină, mistrețul pe banda cealaltă, mai aveam 15 metri până la el și eram deja în frânare. M-am gândit că nu se întoarce fix acum. Mistrețul s-a speriat de faruri, am dat de volan, în dreapta era râpă. Niciodată nu smuciți de volan când e vorba de animal pe drum. Este o regulă de bază, o împart și eu cu voi. Ferească Dumnezeu, aseară puteam să fim în râpă", a povestit Dorian în vlogul zilei. 

În urma accidentului, mașina lui Dorian Popa s-a ales cu ceva daune, însă artistul este recunoscător că nu s-a întâmplat ceva mai grav de atât. 

„Ușa, bara aripa, farul. Ce să facem, aia e. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că suntem sănătoși", a spus Dorian imediat după accident, când s-a dat jos în mașină și a văzut ce s-a întâmplat.  "Mă duc înapoi să-l caut", a mai zis artistul despre animalul lovit, de care i-a părut foarte rău.