Stiri mondene

Dorian Popa a răbufnit pe internet! Artistul, supărat foc în parcarea unui magazin: „Adică tot tu strici ordinea și tot tu ești supărat”

Dorian Popa a răbufnit pe Internet
Dorian Popa a răbufnit pe Internet [Sursa foto: Captură YouTube]
Moment neașteptat pentru Dorian Popa într-o parcare din București. Vloggerul s-a arătat deranjat de modul în care a parcat un client al magazinului.

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Dorian Popa, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi, își trăiește viața în fața fanilor din mediul online. Nu ezită să își exprime punctul de vedere ori de câte ori are ocazia, motiv pentru care vloggerul nu are absolut niciun secret față de comunitatea numeroasă care îi urmăreaște activitatea zi de zi. Așa a făcut și de data aceasta când le-a povestit prietenilor virtuali situația neașteptată prin care a trecut recent în fața unui magazin. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)

Dorian Popa, deranjat după ce un șofer nu a parcat regulamentar: „ Eu nu sunt o persoană care ține cont cu ușile astea”

Dorian Popa a avut ceva neplăceri după ce un alt șofer a parcat mașina chiar lângă bolidul său de lux.  Conform spuselor sale, omul a fost deranjat că a parcat lângă mașina lui și nu a lăsat spațiu ca să poată să deschidă portiera autoturismului. Fiind o persoană asumată și sinceră, Dorian Popa a decis să împărtășeasă cu fanii din mediul online întreaga situație. Mai mult, vedeta chiar le-a arătat internauților că a parcat regulamentar. 

Dorian Popa a răbufnit pe Internet
Dorian Popa a răbufnit pe Internet[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Dorian Popa, schimb de replici cu un vecin de la bloc, după ce a vrut să facă o faptă bună! Ce i-a reproșat artistului: „Așa sunt oamenii”

Înainte să vă spună fratele vostru ordinea zilei. Sunt într-o parcare și în dreapta mea era un nene. Eu nu sunt o persoană care ține cont cu ușile astea, până la urmă sunt niște table care se vopsesc și se repară. În primul rând pentru a putea să cobor lejer și să-l pun pe Cheluțu în coș, am zis că hai să mă trag puțin mai încolo, chiar lângă dunga de parcare. Sunt fix pe ea, nu am depășit, dar dungile sunt făcute în așa natura ca tu să poți să parchezi lângă ele. Am zis să nu parchez așa aproape de domnul.

Dorian Popa a răbufnit pe Internet
Dorian Popa a răbufnit pe Internet[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Dorian Popa și-a serbat ziua de naștere pe 7 august, dar este născut în altă zi: „Egoismul din mamișor a zis: 'nu'”

Omul a venit până la mașina și a pufăit, a răsuflat și a făcut ca toate cele că vezi doamne că am parcat eu prea aproape de el. Dânsul a parcat și el tot pe linie, dar ca idee, el fiind deja parcat și eu am venit după el, cine a stricat regula parcării? Adică tot tu strici ordinea parcării și tot tu pufăi și mi-ai dat și cu ușa în mașină. Eu nu sunt deranjat, nu ți-am spus nimic. Poți să dai cu ușa cât vrei că oricum ușa se vopsea. Și tot tu ești supărat, acum să-ți spun un lucru, cu supărarea mori de foame. Supărarea nu ține nici de foame, nici de fericire”, a spus Dorian Popa.