Lansări muzicale

DJ-ul scoțian Calvin Harris lansează albumul „Funk Wav Bounces Vol. 2"

Calvin Harris lansează albumul
Calvin Harris lansează albumul "Funk Wav Bounces Vol. 2"
Calvin Harris lansează pe 5 august albumul „Funk Wav Bounces Vol. 2”.

Calvin Harris revine cu un nou album, intitulat „Funk Wav Bounces Vol. 2”. Artistul a anunțat de curând colaborările de pe noul LP, cu unele dintre cele mai apreciate nume ale industriei muzicale la nivel mondial. Dua Lipa, Snoop Dogg, Pharell, Justin Timberlake, Young Thug, Chloe, Lil Durk, Charlie Puth, Tinashe, Halsey, Offset, Busta Rhymes, Jorja Smith sunt doar câțiva dintre artiștii care dau voce pieselor de pe  materialul "Funk Wav Bounces Vol.

2".

DJ-ul scoțian Calvin Harris lansează albumul „Funk Wav Bounces Vol. 2"
DJ-ul scoțian Calvin Harris lansează albumul „Funk Wav Bounces Vol. 2"[Sursa foto: Facebook]

Reaminim că pe 30 iulie,  Calvin Harris va veni pentru prima dată în România, într-un show exclusiv, la Mamaia, unde participanții vor putea asculta atât hiturile celebrului artist, cât și piesele de pe noul album, în premieră.

Calvin Harris, în premieră în România
Calvin Harris, în premieră în România

Calvin Harris, cele mai ascultate piese de pe YouTube:

1. This Is What You Came For, feat. Rihanna

2. Summer 

3. How Deep Is Your Love, feat. Disciples

4. I Need Your Love, feat. Ellie Goulding

Are peste 35 de miliarde de streamuri audio și video și este unul dintre cei mai urmăriți artiști de pe YouTube. De-a lungul timpului,  Calvin Harris a colaborat cu artiști mondiali  precum Frank Ocean, Pharrell Williams, Rihanna, The Weeknd, Travis Scott, Dua Lipa și mulți alții. A avut multiple nominalizări muzicale de top și a câștigat premii la MTV VMA, iar în anul 2013 a câștigat premiul Grammy pentru Cel mai bun videoclip, cel al piesei “  We F  ound Love” .