Stiri mondene

Dimineța Nebună: Britney Spears și Sam Asghari, primele imagini din ziua nunții lor - AUDIO

Britney Spears și Sam Asghari, primele imagini din ziua nunții lor
Britney Spears și Sam Asghari, primele imagini din ziua nunții lor [Sursa foto: People ]
Britney Spears și Sam Asghari și-au unit destinele joia aceasta la Los Angeles, iar acum au apărut primele imagini cu cei doi de la nuntă.

Britney Spears și Sam Asghari oferă primele lor imagini de la nunta lor care a avut loc joi în Los Angeles. Artista a îmbrăcat din nou rochie de mireasă, însă la petrecere a optat pentru o altă ținută. 

Citeste si: Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit! Află toate detaliile despre nuntă aici

Britney Spears și Sam Aghari au publicat primele fotografii de la nunta lor. Cum a arătat cea mai frumoasă zi din viața celor doi 

Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit după ce și-au anunțat logodna în septembrie anul trecut, cu două luni înainte ca artista să iasă de sub tutela tatălui ei. După ce Revista PEOPLE a confirmat că cuplul s-a căsătorit joi seară, starul pop, în vârstă de 40 de ani, și actorul-model, în vârstă de 28 de ani, au publicat fotografii de la ceremonia lor.

Britney Spears și Sam Asghari, primele imagini din ziua nunții lor
Britney Spears și Sam Asghari, primele imagini din ziua nunții lor[Sursa foto: People ]

Cuplul s-a căsătorit în fața a aproximativ 60 de invitați — inclusiv prieteni celebri Madonna, Paris Hilton, Kathy Hilton și Drew Barrymore — în Los Angeles. Britney Spears a purtat o rochie de la renumita casă de modă Versace și a mers pe culoar către „Can’t Help Falling in Love” de Elvis Presley, potrivit surselor.

Citeste si: Britney Spears a pierdut sarcina. Artista este îngenuncheată de durere: „Un moment devastator pentru orice părinte”

Britney Spears și Sam Asghari, primele imagini din ziua nunții lor
Britney Spears și Sam Asghari, primele imagini din ziua nunții lor[Sursa foto: People ]

„Britney a mers singură pe culoar. Arăta absolut uimitor în rochia ei principală", spune o sursă pentru PEOPLE. „A plâns în unele momente. Au fost lacrimi de bucurie”. Aceeași sursă a declarat că artista a avut același make-up pe tot parcursul evenimentului, dar a schimbat mai multe ținute. În timpul petrecerii, ea a dansat pe ringul de dans cu Madonna. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

O a doua sursă spune pentru PEOPLE că petrecerea s-a încheiat până la ora 23:30, iar noii căsătoriți au fost transportați într-un Rolls Royce alb, cu un semn clasic „Just Married” pe spate.

„A ajuns să fie cea mai fericită noapte pentru Britney. Ea a vrut o nuntă de poveste și a primit-o. Britney arăta uimitor", spune sursa. „Este foarte încântată să fie căsătorită. Așteaptă cu nerăbdare un viitor cu Sam”.

Britney Spears și-a imaginat ziua nunții de aproape nouă luni.

„Britney a început să planifice și să viseze la nunta ei la scurt timp după ce s-a logodit în noiembrie”, a spus informatorul. "Este o afacere uriașă pentru ea că în sfârșit poate să se căsătorească. Ea vrea să fie perfectă."

Despre acest subiect au vorbit și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineța Nebună”