Stiri

Dimineața Nebună: Victory Brinker a devenit cea mai tânără cântăreaţă de operă din lume! A intrat în cartea recordurilor. Audio

Victory Brinker a devenit cea mai tânără cântăreaţă de operă din lume! A intrat în cartea recordurilor
Victory Brinker [Sursa foto: Captură YouTube]
Victory Brinker a intrat în Cartea Recordurilor de la vârsta de șapte ani, devenind cea mai tânără artistă din lume. Cum a reușit să impresioneze?

O micuță a devenit cea mai tânără cântăreaţă de operă din lume la vârsta de doar 7 ani. 

Citeste si: Gerard Pique a ajuns la 600 de meciuri pentru Barcelona! Shakira l-a felicitat după recordul personal stabilit în meciul cu Osasuna: „Pentru mine eşti cel mai bun exemplu”

Despre acest subiect au discutat și Mishu și Cosmin în matinalul „Dimineața Nebună”, ediția de vineri, 1 aprilie.

Victory Brinker, cea mai tânără cântăreață de operă i-a lăsat muți pe jurații de la „America's Got Talent”

Micuța a primit acest titlu de la Guinness World Records după ce a participat la opt spectacole cu interpreţi profesionişti în cadrul show-ului Lights and Legends pe scena teatrului public din Pittsburgh, în 2019.

De asemenea, Victory Brinker, a făcut senzație pe scena America's Got Talent în iulie anul trecut și a primit Golden Buzzer de la toţi cei patru juraţi.

„Am vorbit foarte devreme şi am început să cânt la vârsta de 2 ani. Între 2 şi 3 ani, memoram CD-uri întregi cu melodii. Cântam mereu", a spus Victory Brinker pentru Guinness. Victory Brinker a declarat că a devenit pasionată de operă încă de la vârsta de șase ani.

Victory Brinker a devenit cea mai tânără cântăreaţă de operă din lume! A intrat în cartea recordurilor
Victory Brinker [Sursa foto: Captură YouTube]

„Îmi place provocarea aranjamentelor muzicale dificile, tehnica necesară pentru a cânta, diferitele limbi în care sunt scrise toate ariile”, a mai spus ea, potrivit Agerpress.