Stiri

Dimineața Nebună: Vezi din ce motiv a fost bătut de soție vecinul unuia dintre matinali și cum s-a răzbunat!

Dimineața Nebună: Vezi din ce motiv a fost bătut de soție vecinul unuia dintre matinali și cum s-a răzbunat!
Un bărbat a fost bătut de soție după ce a băgat termostatul în congelator [Sursa foto: myblog]
Matinalii povestesc din experiențele lor! Un vecin a fost bătut de soție după ce a băgat termostatul în congelator. Hai să vezi cum s-a răzbunat!

La „Dimineața Nebună”, matinalii Cosmin Dimănceascu și Mihai Nicoară au povestit din experiențele pe care le-au avut cu vecinii lor. Cu toții avem acel vecin nebun, care ne distrează cu conflictele minore cu soția sau cu ce idei îi mai vin lui, însă de data acesta vecinul lui Mishu a fost bătut de navastă după ce a băgat termostatul de la centrala termică în congelator. 

Citeste si: Dimineața Nebună: Un senator a intrat cu calul în Parlament! Cum și-a explicat gestul: „Dacă pisicile și câinii au voie, eu de ce nu pot intra cu animalul meu?”

Dimineața Nebună: Vezi din ce motiv a fost bătut de soție vecinul unuia dintre matinali și cum s-a răzbunat!
Un bărbat a fost bătut de soție după ce a băgat termostatul în congelator[Sursa foto: businessinsider]

Bărbat bătut de soție după ce a băgat termostatul de la centrala termică în congelator

Ascultătorii Radio Impuls au ascultat în matinalul Dimineața Nebună o întâmplare tragi-comică povestită în dimineața aceasta chiar de Mishu.

Vecinul lui Mishu purta de fiecare dată aceleași haine, un maiou, o bluza de corp, halat de baie și o căciulă groasă de iarnă. Fiind atât de îmbrăcat în fiecare zi a anului, fie vară, fie iarnă, vecinul era, după cum mărturisește Mishu, un „schior brodat”.

Se pare că acest vecin nu știa cum să folosească termostatul de la centrala termică, iar într-o zi când suferea de frig și singur acasă acasă, s-a gândit că cea mai bună soluție ar putea fi să introducă termostatul în congelator. Această idee a venit după ce bărbatul s-a gandit că în congelator fiind frig, după ce va băga termostatul va porni centrala.

Citeste si: O mireasă a fost abandonată de mire fix în ziua nunții! Tânăra a luat o decizie neașteptată

Bărbatul a făcut acest lucru în absența soției lui, iar între timp în casă s-a făcut foarte cald. Atunci când s-a întors soția i s-a părut ciudat faptul că este atât de cald în casă și s-a gândit să verifice centrala. După ce a constatat că termostatul lipsește, femeia și-a întrebat soțul dacă știe unde ar putea fi, însă acesta susținea că nu știe. După mai mult presiuni ale soției, vecinul recunoaște că a pus termostatul în congelator. 

Dimineața Nebună: Vezi din ce motiv a fost bătut de soție vecinul unuia dintre matinali și cum s-a răzbunat!
Un bărbat a fost bătut de soție după ce a băgat termostatul în congelator[Sursa foto: cafemom]

Femeia a reușit să scoată termostatul din congelator care între timp a aproape a înghețat, a așteptat ca temperatura din casă să revină la normal și apoi, într-un exces de furie, și-a bătut soțul cu ce a apucat. După ce s-a calmat, femeia a plecat „într-un fel de pelerinaj” să le spună femeilor din bloc ce a făcut soțul ei 

Citeste si: Coolio a murit. Rapperul cunoscut pentru Gangsta Paradise a murit la vârsta de 59 de ani

Supărat pe gestul soției, bărbatul s-a gândit că trebuie să se răzbune. El nu voia să fie făcut de râs în bloc pentru că a fost bătut de femeie și a decis să își facă necesitățile fiziologice pe linoleum și a întins cu piciorul de la intrare și până în ultima cameră. Cu siguranță această răzbunare nu i-a picat prea bine soției și bărbatul a fost din nou pedepsit.

Acest subiect a fost dezbătut de matinalii Mishu și Cosmin la „Dimineașa Nebună”. Ascultă întreg materialul audio aici!