Stiri

Dimineața Nebună: Un soldat rus s-a îmbătat și s-a trezit în tabăra ucrainenilo! Cum a reacționat bărbatul: „La toți ne este frică! Am băut puțin cu tanchiștii”

 Un soldat rus s-a îmbătat și s-a trezit în tabăra ucrainenilor, din greșeală
Soldatul rus  [Sursa foto: Captură video]
Un soldat rus aflat sub influența alcoolului a încurcat drumul către baza militară rusească și a ajuns în tabăra ucrainenilor. Primele declarații ale bărbatului

Pare ireal, dar este cât se poate de adevărat! Soldații ucraineni au observat un militar rus îndreptându-se spre tabăra lor și l-au capturat imediat. Se pare că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a ajuns în tabăra rivalilor. Soldatul rus a recunoscut că s-a îmbătat și s-a apropiat din greșeală de apărătorii ucraineni. Acesta a susținut că zgomotele puternice produse de bombardamente l-a făcut să „revină” la realitate.

Imaginile video au fost publicate de consilierul șefului Ministerului Afacerilor Interne, Anton Gerașchenko.  

 Un soldat rus s-a îmbătat și s-a trezit în tabăra ucrainenilor, din greșeală
Soldatul rus[Sursa foto: Captură video]

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Marina Ovsyannikova, editorul rus care a protestat în direct la televiziunea de stat rusă: „Am fost interogată mai bine de 14 ore” 

Despre acest subiect au vorbit și Matinalii Mishu și Cosmin în Dimineața Nebună

M-am îmbătat, am luat-o puțin la stânga și am ajuns la Forțele Armate ale Ucrainei. La patru dimineața am mers să mă odihnesc. Am adormit așezat. M-am trezit din cauza exploziilor. Tancurile, blindatele noastre, deja săreau în aer. În fiecare zi suntem bombardați. Noi deja am înțeles, pentru ce ne-ar trebui nouă toate acestea? La toți ne este frică, am băut puțin cu tanchiștii”, a povestit soldatul rus.

Ce se întâmplă în Ucraina, după negocierile de pace de la Istanbul

Războiul din Ucraina durează de mai bine de o lună! Dar în urma ultimei runde de negocieri ruso-ucrainene de la Istanbul, ar exista șanse mare ca bombardamentele să se diminueze.Viceprimarul Mykola Povoroznyk a declarat că aseară, în afara Kievului s-au auzit sirene și sunetul focurilor de armă, dar capitala ucraineană în sine nu a fost bombardată de forțele ruse.

Un soldat rus s-a îmbătat și s-a trezit în tabăra ucrainenilor, din greșeală
Război Ucraina[Sursa foto: Captură video]

Citeste si: VIDEO: Volodimir Zelenski, mesaj pentru ucraineni, după o lună de război: Cu fiecare zi de apărare, aducem victoria mai aproape”

„Noaptea a trecut relativ calm, cu sunetele sirenelor și sunetul focuri de armă de la bătăliile din jurul orașului, dar nu au existat bombardamente în orașul însuși”, a spus viceprimarul.

Potrivit Federației Internaționale a Societăților de Cruce Roșie și Semilunii Roșii, aproximativ 18 milioane de ucraineni vor avea nevoie de ajutor umanitar în urma invaziei Rusiei.