Stiri

Dimineața Nebună. Un șofer român de tir a provocat pagubă de 85.000 de euro într-o benzinărie din Germania. Audio

Dimineața Nebună. Un șofer român de tir a provocat pagubă de 85.000 de euro într-o benzinărie din Germania
Dimineața Nebună. Un șofer român de tir a provocat pagubă de 85.000 de euro într-o benzinărie din Germania [Sursa foto: Facebook]
Un șofer român de tir a provocat pagube de zeci de mii de euro după ce a încercat să alimenteze camionul într-o benzinărie din oraşul Kassel, Germania.

Un șofer de tir este nevoit să plătească pagube de zeci de mii de euro din cauza unei neatenții. Ce s-a întâmplat mai exact și ce stricăciuni a făcut?! 

Șoferul de tir a intrat în seara zilei de 8 februarie într-o benzinărie pentru a alimenta camionul și nu a observat la timp o restricție de înălțime. Astfel, șoferul a intrat cu TIR-ul în acoperişul staţiei şi a provocat daune importante și remorca a rămas agăţată sub acoperişul benzinăriei şi s-a blocat.


Oamenii legii nu au dezvăluit deocamdată cauza exactă a incidentului. Nu se știe dacă șoferul nu a observat atenționarea ce arăta că înălțimea maximă permisă de 3,50 metri sau a apreciat greșit înălțimea propriului vehicul.
Nicio persoană nu a fost rănită în urma acestui incident, însă șoferul de tir a provocat pagube în valoare de 85.000 de euro.