Stiri

Dimineața Nebună. Un poliţist din Cluj, reţinut după ce a fost prins la furat într-un magazin! Agentul nu e la prima abatere disciplinară

Un poliţist din Cluj, reţinut după ce a fost prins la furat într-un magazin
Polițist prins la furat
Un poliţist din Cluj a fost prins în timp ce sustrăgea produse dintr-un magazin, chiar în timp ce purta uniforma de serviciu. Bărbatul nu era la prima ispravă!

Mare le-a fost uimirea angajaților unui magazin de bricolaj din Cluj-Napoca când au prins la furat un polițist. Agentul în vârstă de 47 de ani, îmbrăcat în uniforma de serviciu, a ieșit la cumpărături și printre altele ar fi încercat să sustragă două obiecte sub cascheta de polițist. Este vorba despre un pistol pneumatic pentru vopsit și al doilea, pentru umflat roțile de la mașini. Surse din cadrul magazinului au declarat că polițistul și-a aranjat cele două pistoale, astfel încât acestea să fie lipite de corp și să nu se vadă pe sub uniformă.  

Despre acest subiect au vorbit și Mishu și Cosmin în Dimineața Nebună. 

Angajații de la Serviciul de Securitate de la Dedeman l-au oprit înainte să părăsească magazinul și imediat au sunat la 112. La fața locului au venit imediat colegii polițistului care au fost nevoiți să îl rețină pentru furt. Iacob Rât, fost mascat devenit agent de poliție la Secția 4, a fost reținut pentru 24 de ore.

Citeste si: Dimineața Nebună. Bărbat arestat după ce a zgâriat 260 de mașini. Matinalul Mishu: „Unghiile mai trebuie tăiate”. Audio

„La data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 11.00, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin intermediul reprezentantului legal al unei societăţi comerciale din municipiul Cluj-Napoca, cu privire la faptul că un bărbat care purta uniforma de poliţie, ar fi sustras două produse din interiorul magazinului. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, prejudiciul înregistrat fiind recuperat. În contextul în care instituţia nu tolerează astfel de fapte care contravin eticii şi valorilor morale ale profesiei, în baza probatoriului administrat de către poliţiştii Biroului Control Intern a fost dispusă reţinerea acestuia pentru 24 de ore”, a transmis, miercuri, IPJ Cluj.

Un poliţist din Cluj, reţinut după ce a fost prins la furat într-un magazin
Polițist prins la furat

A mai fost prins la furat și în trecut

În anul 2020, polițistul a fost filmat când fura de data aceasta de la Leroy Merlin. Procurorii de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au deschis atunci un dosar penal pentru furt, însă surse judiciare spun că anchetatorii au făcut percheziție la domiciliu, unde au fost găsite mai multe flexurile, însă nu s-a mai putut proba proveniența acestora, așa că polițistul se pare că a scăpat de dosar și a fost lăsat să-și continue activitatea în cadrul poliției. De asemenea, Iacob Rât a mai avut probleme și cu superiorii, după ce acum câțiva ani și-a bătut nevasta cu o bâtă. Femeia este la un centru din Turda!