Stiri

Dimineața Nebună: Un nou mall se deschide în București, în doar două săptămâni! Unde va avea loc inaugurarea - AUDIO

mall bucuresti
Un nou mall se deschidă în Capitală, în doar două săptămâni [Sursa foto: PixaBay]
Un nou centrul comercial se va deschide în București. Iată unde este situat!

Încă un mall este pe cale să se deschidă în București. Este primul proiect de acest fel, fiind vorba despre primul mall de cartier din Capitală, cu o suprafață totală de 4500 de mp. Este vorba despre Centrul comercial Afi City Bucureștii Noi, care ar urma să fie inaugurata în aproximativ două săptămâni.

Roxana Stănciulescu, Head of Retail Leasing Division AFI Europe România, a oferit mai multe detalii despre noul mall din București, în cadrul evenimentului retailArena.

Centrul comercial se va afla în cartierul Bucureștii Noi și urmează să aibă marea deschidere în aproximativ două săptămâni, potrivit Wall-Street.

„Sperăm să deschidem noul mall, Afi City Bucureștii Noi, în două săptămâni. El este gata, este primul proiect de asemenea dimensiuni, respectiv 4.500 de metri pătrați.

Noi l-am gândit ca pe un proiect de proximitate pentru Afi City, proiectul nostru rezidențial care are în jur de 200 de apartamente livrate deja și unde urmează să livrăm până la 2.000

de apartamente”
, a declarat Roxana Stănciulescu, la retailArena.

mall bucuresti
Unde este situat noul mall din București [Sursa foto: PixaBay]

Ce magazine vor putea fi găsite în Afi City Bucureștii Noi

Noul mall din Capitală se află în fața stației de metrou Laminorului și are mai multe beneficii pentru localnici, fiind vorba despre un „mall de cartier”. Centrul comercial include un supermarket, o sală de fitness, câteva magazine, cafenele și restaurante.

„Noi încă ne comparăm cu 2019, atât pe performanța privind vânzările, cât și traficul. Începând cu luna iulie am văzut o depășire a numărului de vizitatori în toate centrele noastre comerciale, comparativ cu aceeași perioadă din 2019”, a mai adăugat Roxana Stănciulescu, potrivit sursei citate anterior.

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața nebună”. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.

Citeste si: Când încep reducerile de iarnă 2022 în mall-uri?

Ultimul mall deschis în București a fost Colosseum Mall, în partea de nord-vest a Bucureștiului. Centrul comerciazl a fost inaugurat pe 24 martie 2022. Centrul comercial se află în proximitatea șoselei de centură București, dar și a rutelor zilnice dintre București și orașele Ploiești, Târgoviște și Pitești.