Stiri

Dimineața Nebună. Un hoț care voia să jefuiască o casă a rămas blocat pe horn

Dimineața Nebună. Un hoț care voia să jefuiască o casă a rămas blocat pe horn
Dimineața Nebună. Un hoț care voia să jefuiască o casă a rămas blocat pe horn [Sursa foto: PixaBay]
Un bărbat care voia să jefuiască o casă intenționa să intre pe horn, însă a rămas blocat și au trecut ore bune până să fie descoperit de proprietari.

Un hoţ care a vrut să jefuiască o casă nu a fost prea inspirat în momentul în care a ales să intre în casă pe horn. Hoţul care a pus ochii pe casă şi ar fi vrut să o jefuiască, s-a gândit că nu o să fie observat dacă intră în casă pe horn. Însă, așa cum știm cu toții foarte bine, planurile de acasă nu se potrivesc mereu cu cele din „târg”, așa că hoțul a rămas blocat pe horn.

Citeste si: Dimineața Nebună. Profesoară din Olt, anchetată după ce a trimis poze deocheate elevilor săi. Cum a comentat asta?!

Un hoț a vrut să intre într-o casă pe care plănuia să o jefuiască, pe horn! Cum a fost descoperit de proprietari?! 

Întreaga întâmplare s-a petrecut Statele Unite ale Americii. Bărbatul a fost descoperit în momentul în care proprietarii care au auzit zgomote ciudate au chemat poliția.
„Ne uitam la un film, râdeam, făceam glume. Am avut șemineul în funcțiune. Am tot auzit niște zgomote foarte puternice, niște zgomote puternice, ca și cum ceva lovea în perete”, a spus Ibrar Khan, proprietarul locuinței, potrivit NBC News.

Inițial, nici polițiștii nu și-au putut da seama de unde de aud zgomotele, așa că au plecat, însă pentru că zgomotele au continuat, proprietarii au chemat din nou poliția. De data aceasta, oamenii legii au găsit tâlharul blocat pe coșul locuinței și, pentru că nu putea fi scos, au fost chemați și pompierii. Întreaga operațiune de salvare a durat toată noaptea, iar proprietarii au putut răsufla ușurați în momentul în care au văzut că hoțul a scăpat cu viață de acolo și mai ales, că nu și-a putut duce la bun-sfârșit planul de a le jefui locuința.
În plus, proprietarii s-au arătat îngrijorați de starea de sănătate a hoțului care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Proprietarii au precizat că s-au ales cu o gaură în perete și un morman de moloz în casă, dar una peste alta, povestea li se pare a fi una amuzantă care merită să fie povestită multe generații de acum înainte.
Despre acest incident au vorbit și Mishu și Cosmin în matinalul Dimineața Nebună, ediția de joi, 13 ianuarie 2022.