Stiri

Dimineața Nebună: Un deținut care a fost eliberat a refuzat să plece din Penitenciarul Găeşti. Cum l-au pedepsit polițiștii - AUDIO

Un deținut care a fost eliberat a refuzat să plece din penitenciar
Un deținut care a fost eliberat a refuzat să plece din penitenciar [Sursa foto: Captură video]
Deţinut eliberat scos cu forţa din Penitenciarul Găeşti, după ce a refuzat să plece din închisoare.

Un deţinut proaspăt eliberat din închisoare a refuzat să iasă din Penitenciarul Găeşti. Poliţiştii au fost nevoiţi să intervină pentru a-l scoate din celulă. Supărat că a fost eliberat, bărbatul a băut bine şi s-a întors să facă scandal în faţa Penitenciarului Găeşti. Bărbatul, care a executat o pedeapsă pentru tentativă de omor, a fost amendat cu 2000 de lei pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. Momentan, nu se cunosc motivele pentru care tânărul a refuzat să plece din închisoare. 

Un deținut care a fost eliberat a refuzat să plece din penitenciar
Un deținut care a fost eliberat a refuzat să plece din penitenciar[Sursa foto: Captură video]

Deţinut eliberat scos cu forţa din Penitenciarul Găeşti

Surse din cadrul Penitenciarului Găeşti au declarat că bărbatul a fost eliberat din închisoare la ora 16:20, a părăsit unitatea de detenţie şi a mers la un bar din apropiere. Ulterior, el s-a întors în faţa închisorii şi a refuzat să plece de acolo, făcând scandal pe trotuarul din faţă şi încurcând traficul rutier.

Citeste si: Dimineața Nebună. Un român supărat pe traficul din dreptul casei și-a făcut propria trecere de pietoni. Pentru ideea trăznită s-a ales cu dosar penal. Audio

„La data de 11 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești s-au deplasat în fața Penitenciarului Găești, unde au identificat un bărbat, de 39 de ani, eliberat pe parcursul acestei zile, care nu ar fi vrut sa părăsească Penitenciarul. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind ordinea și liniștea publică”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața nebună”. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.