Stiri

Dimineața Nebună: Un bărbat de 61 de ani, poreclit „Regele Playboy”, urmează să se căsătorească pentru a 88-a oară. Cum le convinge pe femei să se îndrăgostească de el

Un bărbat urmează să se căsătorească pentru a 88-a oară.
Un bărbat urmează să se căsătorească pentru a 88-a oară. [Sursa foto: newsflash]
Un bărbat de 61 de ani se va căsători pentru a 88-a oară, la 61 de ani. Cine este femeia pe care a ales-o recent să meargă în fața altarului?

Un bărbat în vârstă de 61 de ani se va căsători pentru a 88-a oară. Deși nu are avere, are farmec, iar femeile sunt atrase de el și vor să se mărite cu el. „Regele Playboy”, așa cum este supranumit în zona unde locuiește, susține că “forța lui spirituală” le atrage pe femei. Cine e viioarea norocoasă? Se pare că mirele o să se însoare cu una dintre fostele lui iubite, deoarece acesta susține că femeia este încă „nebună” după el. 

„Plănuiesc să mă căsătoresc cu a 86-a soție. Chiar dacă am fost separați pentru o lungă perioadă de timp, iubirea dintre noi încă este puternică. După tot acest timp, ea încă este nebună după mine, chiar dacă am fost căsătoriți pentru o lună”, a afirmat acesta, conform  dailystar.co.uk.

Regele Playboy” se însoară pentru a 88-a oară
Regele Playboy” se însoară pentru a 88-a oară[Sursa foto: PixaBay]

„Regele Playboy” se însoară pentru a 88-a oară

Pasiunea lui Kaan pentru căsătorii a început odată cu primul mariaj. Fermierul din Indonezia s-a însurat pentru prima dată când avea 14 ani cu o adolescentă de 16 ani. Prima soție a intentat divorț după doi ani de căsătorie din cauza atitudinii bărbatului.

Citeste si: Motivul ireal pentru care doi miri au decis să nu ofere mâncare sau băutură la nuntă! Invitații, nemulțumiți că au fost lăsați flămânzi

„Soția mea a cerut divorțul după doi ani din cauza atitudinii mele proaste”, a spus Kan.

Supărat după primul divorț, fermierul a căutat să se “îmbogățească spiritual” pentru a le face pe femei să fie înnebunite după el, lucru care i-a reușit. El are și o vorbă de duh, pe care ar vrea să o transmită mai departe tuturor. 

Citeste si: Un bărbat are o relație cu o păpușă și plănuiește să se căsătorească cu ea: „Nu știți cât de mult o iubesc”! Susține că are doi „copii” cu ea

“Nu vreau să fac lucruri care nu sunt plăcute femeilor și refuz să mă joc cu sentimentele lor. În loc să fiu imoral în vreun fel, este mai bine pentru mine să mă căsătoresc.”, sunt vorbele lui Kaan, după care se ghidează în viață.

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața nebună”. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.