Stiri

Dimineața Nebună: Un bărbat a sunat panicat la 112 să reclame că o femeie străină e în patul lui. Ce au descoperit polițiștii la fața locului este de-a dreptul bizar - AUDIO

Un bărbat a sunat panicat la 112 să reclame că o femeie e în patul lui
Un bărbat a sunat panicat la 112 să reclame că o femeie e în patul lui [Sursa foto: PixaBay]
Un bărbat a sunat la Poliție pentru că a găsit o femeie în patul lui. Ce descoperire au făcut agenții de poliție?

Polițiștii din Germania s-au confruntat cu un caz extrem de bizar la sfârșitul săptămânii trecute, când un bărbat a sunat panicat la numărul de urgențe și a anunțat că a găsit în pat o femeie străină. Ajunși la locul cu pricina, polițiștii au constatat că bărbatul era foarte beat, iar femeia din pat, în vârsta de 56 de ani, era chiar soția omului în cauză. Conform polițiștilor, femeia se afla și ea în stare avansată de ebrietate.

Bărbatul era atât de beat încât nu și-a recunoscut partenera

Bărbatul de 56 de ani, din Süßen, Baden-Württemberg,  a înțeles cu greu că femeia din pat este soția lui, iar când  „misterul” a fost elucidat, omul a spus polițiștilor că mai are o problemă: nu își găsea șosetele. Astfel, oamenii legii s-au văzut nevoiți să plece, iar bărbatul să primească o amendă.

Citește și: Dimineața Nebună: Un bărbat din Suceava și-a adus amanta acasă și i-a spus soției că e o verișoară. Ce a urmat este incredibil- AUDIO

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața Nebună. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.

Un alt bărbat a cerut intervenția poliției pentru că nevasta lui nu se oprea din vorbit

În urmă cu câteva luni, un alt episod neobișnuit a avut loc tot în Germania, în Traunstein, din regiunea Bavaria. La vremea respectivă, un bărbat a solicitat intervenția agenților de poliție la locuința sa din cauza faptului că a fost și continua să fie „ agresat auditiv ” de către partenera lui de viață.

Citește și: Un bărbat care a câștigat 9, 9 milioane de euro la loterie își caută o soție: „Vreau să mă îndrăgostesc”. Ce condiții trebuie să îndeplinească femeia ideală

Femeia a participat la Festivalul de Toamnă de la Rosenheim, unde ar fi consumat o cantitate mare de alcool. Când a ajuns acasă la bărbatul ei, nu se mai oprea din vorbit. Cetățeanul insista să se culce, însă nu reușea, din cauza „nevoii de comunicare a femeii extrem de însuflețite”. Bărbatul le-a explicat agenților la telefon în ce situație se afla, susținând că a ieșit în grădina locuinței pentru a putea discuta cu aceștia. Nevasta lui l-ar fi urmărit oriunde s-ar fi dus, potrivit spuselor sale. Pentru că spiritele nu s-au calmat, autoritățile au trimis la fața locului un echipaj de poliție.