Stiri

Dimineața Nebună: Un bărbat a fost furat la un botez. Una dintre invitate l-a lăsat fără bani și fără telefon - AUDIO

Dimineața Nebună: Un bărbat a fost furat la un botez. Una dintre invitate l-a lăsat fără bani și fără telefon - AUDIO
O femeie este cercetată de oamenii legii după ce l-a furat pe un bărbat la botez. Cum s-a întâmplat întreaga situație?

Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc a adormit la un botez, iar o participantă l-a lăsat fără bani și fără telefon. Petrecerea la care a fost invitat s-a derulat în ziua de 22 octombrie, în locuința unei cunoștințe. La un moment dat, după ce a consumat mai multe pahare cu băuturi alcoolice, invitatul s-a întins pe o canapea și a adormit.

 Un bărbat a fost buzunărit la un botez
Un bărbat a fost buzunărit la un botez

A adormit la un botez, iar o invitată l-a lăsat fără bani și fără telefon

La scurt timp, momentul a fost speculat de o femeie, care era și ea invitată la eveniment, care pur și simplu l-a furat pe bărbat. Pentru că a crezut că se va rezolva pe cale amiabilă, păgubitul nu a vrut să facă scandal, fiind de părere că cea care i-a furat banii și telefonul i le va restitui. Din nefericire, acest lucru nu s-a întâmplat, motiv pentru care trei zile mai târziu bărbatul s-a dus la Poliție și a reclamat furtul.

Citeste si: Dimineața Nebună. „Cel mai murdar om din lume” a murit la câteva luni după ce s-a spălat pentru prima dată în peste 50 de ani. Audio

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ” Dimineața nebună ”. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.