Stiri

Dimineața Nebună: Top zece reclamații făcute de turiști: „Nu ar trebui să permită plaja topless. I-a distras atenția soțului meu, care dorea doar să se relaxeze”

Topul celor mai trăsnite reclamaţii ale românilor
Topul celor mai trăsnite reclamaţii ale românilor
Topul celor mai trăsnite reclamaţii ale românilor!

Suntem în plin sezon al vacanțelor, în timp ce unii se pregătesc să plece, alții s-au întors deja din vacanță. Nu toată lumea se întoarce mulțumită din concediu. Cei mai mulți români povesesc pe rețelele sociale ce situații le-au stricat dispoziția, dar sunt persoane care le reclamă agențiilor de turism. Agenția Thomas Cook Vacations a făcut un top al celor mai neobișnuite reclamații. 

Topul celor mai trăsnite reclamaţii ale românilor
Topul celor mai trăsnite reclamaţii ale românilor

Plângerile primite de o agenție de turism de la clienții nemulțumiți?

1. „Nu ar trebui să permită plaja topless. I-a distras atenția soțului meu, care dorea doar să se relaxeze.”

2. „În vacanța mea la Goa, în India, am fost dezgustat să constat că aproape fiecare restaurant servește curry. Nu-mi place mâncarea pic6. "Am descoperit că nisipul nu era ca cel din broșură. Broșura dvs. arată nisipul alb, dar era mai galben." antă”.

3. „Am plecat în vacanță în Spania  și am avut o problemă cu șoferii de taxi deoarece toți erau spanioli”.

4. „Am rezervat o excursie la un parc acvatic, dar nimeni nu ne-a spus că trebuie să ne aducem propriile costume de baie și prosoape. Am presupus că vor fi incluse în preț.”

5. "Plaja era prea nisipoasă. A trebuit să curățăm totul când ne-am întors în cameră."

6. "Am descoperit că nisipul nu era ca cel din broșură. Broșura dvs. arată nisipul alb, dar era mai galben."

Topul celor mai trăsnite reclamaţii ale românilor
Topul celor mai trăsnite reclamaţii ale românilor

Citeste si: Orașul Iași, votat „Destinația turistică a anului 2022”: „Este o diplomă care ne obligă, dar ne și onorează”

7. „Este lene ca negustorii locali din Puerto Vallartato să închidă după-amiaza. Adesea trebuia să cumpăr lucruri în timpul „siesta” – acest lucru ar trebui interzis.”

8. "Nimeni nu ne-a spus că vor fi pești în apă. Copiii s-au speriat."

9. „Deși în broșură se spunea că există o bucătărie complet utilată, în sertare nu era nici un feliator de ouă”.

10. „Cred că ar trebui explicat în broșură că magazinul local nu vinde biscuiți corespunzători, cum ar fi nuci de ghimbir”.

11. „Drumurile erau denivelate și accidentate, așa că nu am putut citi ghidul local în timpul călătoriei cu autobuzul către stațiune. Din această cauză, nu eram conștienți de multe lucruri care ne-ar fi făcut vacanța mai distractivă.”

12. "Ne-a luat nouă ore să zburăm acasă din Jamaica în Anglia. Americanilor le-au luat doar trei ore să ajungă acasă. Acest lucru pare nedrept."

Citeste si: Sfaturi pentru cei care vor să meargă în vacanţă în Egipt

Despre acest subiect au vorbit și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul „Dimineața Nebună”. Dacă nu ai fost pe frecvențe poți asculta întregul moment chiar aici.