Stiri

Dimineața Nebună: Soldații ruși au stârnit râsul pe Internet, după ce au furat un raton din Grădina zoologică din Herson - AUDIO

Soldat rus filmat când fură un raton
Soldat rus filmat când fură un raton [Sursa foto: Captură video]
O filmare apărută pe rețelele sociale a stârnit amuzament după ce un soldat rus poate fi văzut cum fură un raton.

Când au fugit din Herson, soldații rușii s-au gândit să ia cu ei și niște suveniruri. După mașini de spălat, wc-uri și osemnintele lui Potemkin, soldații ruși și-au întregit lista de lucruri furate din Ucraina cu un raton de la grădina zoologică din Herson.

"Mi s-a cerut o veste bună despre Herson. Dar singura veste bună este că prietenul meu a reușit să fure un raton de la grădina zoologică din Herson", a scris o propagandistă.

Soldații ruși au provocat un val de indignare, iar imaginile au devenit virale pe rețelele sociale

Imaginile cu ratonul furat de soldații ruși  s-au răspândit rapid pe internet și au stârnit o avalanșă de reacții: internauții au sugerat că rușii aveau nevoie de un animal care să le spele șosetele, ca în desenul animat despre Micul Raton, sau să-l numească" președinte al guvernului regiunii Herson în exil". Totodată, oamenii au sugerat ca animalul să fie înapoiat într-un schimb cu prizonierii de război ruși. 

Soldat rus filmat când fură un raton
Soldat rus filmat când fură un raton[Sursa foto: Captură video]

Citește și: Dimineața nebună: Angajații ANAF de la ghișeu vor fi pregătiți de psihologi. Funcționarii de la fisc trebuie să fie zâmbitori și amabili- AUDIO

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața Nebună”. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.