Stiri

Dimineața Nebună: Soldații ruși au deschis o piață în Belarus și vând obiectele furate din Ucraina. Audio

Dimineața Nebună: Soldații ruși au deschis o piață în Belarus și vând obiectele furate din Ucraina. Audio
 Soldații ruși au deschis o piață în Belarus și vând obiectele furate din Ucraina. Audio
Soldații ruși scapă cum pot de lucrurile pe care le-au furat de la ucraineni. Unii vând lucrurile într-o piață improvizată în aer liber.

Pe rețelele de socializare au apărut mai multe informatii conform cărora soldații ruși ar vinde obiectele pe care le fură din casele oamenilor din Ucraina. Însă se pare că totul a mes mai departe de atât și soldații ar fi înființat o piață într-un oraș din Belarus unde vând toate obiectele pe care le-au furat din Ucraina: jucării, autoturisme, bijuterii scumpe, valută, mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase, motociclete, biciclete, cosmetice, vase, covoare, opere de artă.


„Adică tot ce au obținut prin jefuirea civililor din Ucraina”, spun oficiali ucraineni.  

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mishu și Cosmin în „Dimineața Nebună”. Dacă nu ai prins momentul live, poți reasculta aici. Nu uita că pe site-ul nostru regăsești zilnic cele mai importante momente din emisiunile noastre zilnice. 

Citeste si: Dimineața Nebună. Vladimir Putin are mai multe case. Matinalul Mishu: „Oare e cu impozitul la zi?”. Audio

Unii soldați ruși trimit obiectele furate acasă printr-un serviciu de curierat

De asemenea, au mai apărut și imagini cu soldații ruși care încearcă să trimită acasă lucruri furate din Ucraina.

Hajun Project a publicat un video de trei ore care arată cum soldații trimit colete la sediul serviciului rusesc de curierat CDEK din Mazir (Belarus). În data de 2 aprilie, soldații ruși au trimis de la sediul serviciului de curierat peste 2 tone de lucruri, dintre care o parte semnificativă este furată, notează motolko.help, potrivit G4Media.
Majoritatea soldaților ruși care au trimis colete sunt Rubtsovsk (Altai Krai, Rusia). Hajun Project a publicat și numele și numerele de telefon ale soldaților ruși care au trimi colete acasă.