Stiri mondene

Dimineața Nebună: Sofia Vicoveanca a dezvăluit secretele sale de frumusețe! La ce trucuri apelează cântăreața - AUDIO

Sofia Vicoveanca a dezvăluit secretele sale de frumusețe
Sofia Vicoveanca a dezvăluit secretele sale de frumusețe
Sofia Vicoveanca, secretul unui ten fără riduri, la 80 de ani. Ce trucuri de frumusețe folosește cântăreața pentru un păr sănătos și un ten hidratat, fără riduri?!

Sofia Vicoveanca se mândrește la vârsta de 80 de ani cu un ten impecabil, ridurile fiind de domeniul trecutului. Acest lucru nu este întâmplător, pentru că solista a avut mereu grijă de aspectul ei fizic și a apelat la tot felul de tratamente naturiste. În cadrul unui interviu oferit recent, celebra cântăreață a dezvăluit care sunt tratamentele prin care reușește să-și mențină pielea cât mai tânără. 

„Eu am tenul foarte uscat și am scris și în cărțulie (n.r.

Cartea pe care urmează să o lanseze) câteva trucuri naturiste, despre care m-ați întrebat. De câțiva ani mă dau pe față cu ulei de măsline de la producător, nu din comerț. Aduc românii noștri plecați în lume, de te miri unde. Eu pun în uleiul de măsline extravirgin busuioc de la Bobotează, primit de la preot. Nu pun creguța cu totul, ci doar bobițele uscate și eventual și frunzele.

Sofia Vicoveanca a dezvăluit secretele sale de frumusețe
Sofia Vicoveanca a dezvăluit secretele sale de frumusețe

Se curăță fața, se tamponează cu acest ulei, care trebuie lăsat puțin la macerat cu boabele de busuioc. Cu ajutorul lui, tenul se hidratează. După ce ai tamponat ușor fata cu uleiul cu busuioc, se pune un strat de miere lichidă și se stă cu ea cel puțin 30 de minute. Eu obișnuiesc să îmi mai pun pe față și măști naturiste cu măr ras sau cartof ras. Dar cu ele e musai să stai culcată în pat, să nu curgă. Cu aceste trucuri mă mențin de ani de zile. Pentru pori dilatați sunt foarte bune boabele de strugure. Eu nu am, dar știu că o dată puse pe chip, ele strâng porii ”, a declarat cântăreața.

Citeste si: Sofia Vicoveanca a refuzat să intre pe scenă alături de Ștefan Bănică Jr! Ce a făcut-o pe artistă să recurgă la acest gest

Despre acest subiect au vorbit și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul „ Dimineața Nebună ”. Dacă nu ai fost pe frecvențe poți asculta întregul moment chiar aici.   

Sofia Vicovanca, atentă și cu îngrijirea părului

Tratamentul pe care îl folosește pentru podoaba capilară este o mască. Produsul conține mai multe ingrediente, ușor de găsit în comerț. Aceste secrete le cunoaște de la o actrița americancă, despre care a citit din presă.

Sofia Vicoveanca a dezvăluit secretele sale de frumusețe
Sofia Vicoveanca a dezvăluit secretele sale de frumusețe

Citeste si: La ce se folosește, de fapt, sarea amară

„Pentru păr eu mai folosesc gălbenuș de ou. Și când am vreme, mă răsfăț cu masca aceasta. Dacă ai părul lung îți trebuie cam trei gălbenușuri de ou pe care le amesteci cu o lingură de ulei de ricin, una de ulei de argan și o sticluță de Vitamina A uleioasă. Compoziția se aplică la rădăcina părului mai întâi și ceea ce rămâne se întinde pe firul de păr. Acest tratament este foarte bun, dacă îl faci periodic. Se pune pe cap un capișon din plastic și apoi un prosop cald și se stă așa, cam o oră. Se clătește cu un șampon normal. Am aflat despre aceste tratamente de păr de la o actriță americană, care și-a asigurat părul. Citisem undeva într-o revistă și de atunci urmez și eu sfaturile ei”, a mai povestit Sofia Vicoveanca.