Stiri mondene

Dimineața Nebună: Shakira, decizie radicală după despărțirea de Gerard Pique. Artista nu mai cântă la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - AUDIO

Shakira nu mai cântă la Campionatul Mondial de Fotbal 2022
Shakira nu mai cântă la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 [Sursa foto: Instagram]
Shakira nu mai cântă la ceremonia de deschidere de la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 din Qatar.

Shakira nu își poate reveni după despărțirea de Gerard Pique, tatăl copiilor ei. Artista a fost surprinsă în timp ce plângea pe străzi, iar la scurt timp, presa internațională a anunțat că nu va mai cânta la ceremonia de deschidere de la Campionatul Mondial de Fotbal 2022, care începe duminică, 20 noiembrie.

Shakira nu mai cântă la Campionatul Mondial de Fotbal 2022
Shakira nu mai cântă la Campionatul Mondial de Fotbal 2022[Sursa foto: Instagram]

„S-a confirmat că Shakira nu va cânta la ceremonia de deschidere.

Nu ni s-a spus, însă, dacă artista va avea un alt rol pe perioada Cupei Mondiale", a declarat jurnalista Adriana Dorronsoro, conform celor de la Marca.com, citată de aceeași sursă de mai sus.

Citește și: Primele declarații ale Shakirei după despărțirea de tatăl copiilor ei, Gerard Pique: „Cel mai întunecat moment din viața mea”

Înaintea Shakirei au refuzat prezența la ceremonia de deschidere Rod Stewart și Dua Lipa, în semn de protest pentru faptul că în Qatar sunt discriminate femeile și comunitatea LGBTQ+.

Shakira nu mai cântă la Campionatul Mondial de Fotbal 2022
Shakira nu mai cântă la Campionatul Mondial de Fotbal 2022[Sursa foto: Instagram]

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața Nebună”. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.

Shakira, surprinsă plângând pe stradă

Deși au trecut cinci luni de la momentul despărțirii de Pique, vedeta internațională nu-și revine.  „Imagini îngrijorătoare cu Shakira.

De îndată ce a închis telefonul, a început să plângă”,  au scris jurnaliștii de la mundodeportivo.com.

De asemenea, martorii care au văzut scena au spus că Shakira părea extrem de tensionată, în timp ce vorbea la telefon în engleză. Conversația a durat aproape o oră, iar la finalul ei, imediat după ce a închis apelul, Shakira a fost văzută cum a început să plângă.

  „Nu arăta deloc bine și avea o față tristă. Nimeni nu s-a oprit să o felicite sau să-i ceară autografe sau poze. Nu părea deloc momentul potrivit.”, a spus un martor.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Gerard Piqué (@3gerardpique)

Shakira și Gerard Pique au ajuns la un acord privind custodia copiilor. Artista si cei doi băieți ai săi urmează să se mute la Miami. Fostul fotbalist va putea să-și viziteze copiii oricând dorește. Deși nu au fost căsătoriți, Pique și Shakira au strâns o avere impresionantă în cei 12 ani petrecuți împreună.

Citește și: VIDEO: Gerard Pique se retrage din fotbal. Ce mesaj a transmis fundașul spaniol fanilor săi: ”Fotbalul mi-a dat totul”

Potrivit publicației Vanitatis, citată de Marca, suma care va trebui împărțită la separare se ridică la 700 de milioane de euro. Shakira  și Pique trebuie să-și împartă și proprietățile, printre care se numără cele din Barcelona, Barranquilla, Republica Dominicană, Miami, Capri, New York, Punta del Este sau Bahamas.