Stiri mondene

Dimineața Nebună: Selena Gomez, invitată de Joe Biden la Casa Albă să vorbească despre sănătatea mintală: „De ce să pretind că sunt bine?”. Audio

Selena Gomez, invitată de Joe Biden la Casa Albă să vorbească despre sănătatea mintală: „De ce să pretind că sunt bine?”
Selena Gomez, invitată de Joe Biden la Casa Albă  [Sursa foto: Facebook]
Selena Gomez a participat la Forumul de Acțiuni pentru Sănătatea Mentală a Tinerilor de la Casa Albă și a vorbit despre sănătatea mintală.

Selena Gomez este una dintre cele mai apreciate artiste pe plan internațional și nu de puține ori a făcut dezvăluiri despre problemele cu care s-a confruntat de-a lungul timpului. Artista a trecut printr-o depresie la un moment dat și nu i-a fost ușor să-și revină, dar iată că acum este din nou plină de viață și dornică să împărtășească din experiențele sale. 

Selena Gomez, invitată de Joe Biden la Casa Albă să vorbească despre sănătatea mintală: „De ce să pretind că sunt bine?”
Selena Gomez, invitată de Joe Biden la Casa Albă [Sursa foto: Facebook]

Selena a început să facă terapie în 2018 după ce a suferit o cădere și în urma diagnonistului ei: lupus.

Din cauza problemelor de sănătate, Selena s-a îngrășat considerabil și s-a confruntat cu un val uriaș de critici. 

Citeste si: Selena Gomez a luat foarte mult în greutate din cauza problemelor de sănătate! În ce ipostază a fost surprinsă artista?!: „Mă confrunt cu o mulțime de probleme”

Despre acest subiect au vorbit și Mishu și Cosmin în matinalul Dimineața Nebună. 

Selena Gomez, întâlnire cu președintele Americii la Casa Albă pe tema sănătății mintale 

Artista a fost invitată de Joe Biden la Casa Albă în cadrul Forumului de Acțiuni pentru Sănătatea Mentală a Tinerilor și a ținut un discurs despre sănătatea mintală.

Selena Gomez, invitată de Joe Biden la Casa Albă să vorbească despre sănătatea mintală: „De ce să pretind că sunt bine?”
Selena Gomez, invitată de Joe Biden la Casa Albă [Sursa foto: Facebook]

„Cred cu tărie că putem să facem o schimbare, iar totul începe cu locurile în care oamenii petrec cel mai mult timp. Adică, tinerii noștri petrec atât de mult timp în comunitățile lor de prieteni, în mare parte la școală. Nu îmi iau platforma în glumă. Nu sunt perfectă. Sunt om. Sunt lucruri peste care trebuie să trec. De asta și simt că oamenii ca mine, sper eu, pot fi receptorul și pot spune: <Hei, nu pare că le am pe toate în ordine, gata la fiecare 5 secunde. Nu am totul organizat. A trebuit să mă confrunt cu asta. Am încercat totul să scap de starea asta. Așa că, de ce să pretind că sunt bine?>”, a transmis Selena Gomez.

La rândul lui, și președintele Americii a vorbit despre importanta sănătății mintale, mai ales în rândul tinerilor. 

„Sănătatea mentală este tot sănătate. Pentru toți oamenii care se luptă (n.r.- cu astfel de probleme): să știți că nu sunteți singuri. Pentru Luna Conștientizării Sănătății Mentale, ne-am așezat la o discuție despre cum putem să eliminăm stigma și cum putem să îmbunătățim accesul la îngrijire, astfel încât orice om să poate avea acces la ajutorul de care are nevoie”, a scris președintele Joe Biden, pe Twitter.