Stiri

Dimineața Nebună: Sătul de certurile cu iubita, un român din Italia le-a cerut carabinierilor să-l aresteze: „Nu o mai suport”. Audio

Sătul de certurile cu iubita, un român aflat în Italia a mers la carabinieni și le-a cerut să-l aresteze
Un român disperat de noua iubită a fugit la poliție [Sursa foto: PixaBay]
Un român aflat în Italia s-a dus la carabinieri și i-a rugat să-l aresteze. Bărbatul nu mai suporta certurile cu iubita sa!

Un român disperat de noua iubită, în casa căreia s-a mutat, în Italia, a mers la carabinieri şi i-a implorat să îl aresteze. Povestea bărbatul în vârstă de 49 de ani, căutat de poliţiştii români pentru mai multe infracţiuni şi urmărit la nivel european, a început în urmă cu aproximativ un an, atunci când a cunoscut pe internet o româncă stabilită în Italia. După ce au vorbit o perioadă, cei doi au decis să se vadă, astfel că Valentin a plecat în Italia, într-un oraș industrial din regiunea italiană Valdera (Pisa).

Citeste si: Dimineața Nebună: Cum a ajuns un bătrân de 70 de ani să plătească 300.000 de lei pentru servicii amoroase- AUDIO

Românul își dorea să-și întemeieze o familie împreună cu femeia cunoscută pe internet, dar şi pentru a se ascunde de lege. Din cauza mandatului european de arestare emis pe numele său, bărbatul a fost arestat imediat ce a pus piciorul în Pontedera, unde era așteptat de carabinieri. Astfel, românul a fost plasat în arest la domiciliu în casa noii iubite, în aşteptarea unui proces.

Sătul de certurile cu iubita, un român aflat în Italia a mers la carabinieni și le-a cerut să-l aresteze
Un român disperat de noua iubită a fugit poliție[Sursa foto: Zuma Press / Michele Nucci]

Despre acest subiect au vorbit și Mishu și Cosmin în Dimineața Nebună, ediția de luni, 4 aprilie. 

Bărbatul a explicat motivul pentru care a preferat închisoarea decât compania femeii 

Noua iubită a fost deranjată de situaţia românului astfel că certurile au ajuns la ordinea zilei. După ultima ceartă, Valentin a plecat din apartamentul iubitei sale, știind că va comite o infracțiune. După câteva sute de metri a ajuns în Via Lotti, unde se află sediul carabinierilor din Pontedera. Cum i-a văzut pe oamenii legii, Valentin i-a rugat să-l aresteze, spunând că nu mai suportă certurile cu partenera sa. 

Sătul de certurile cu iubita, un român aflat în Italia a mers la carabinieni și le-a cerut să-l aresteze
Un român disperat de noua iubită a fugit poliție[Sursa foto: PixaBay]

  „M-am certat din nou cu iubita mea, nu o mai suport! Arestați-mă, vă rog! Sunt liniștit doar când dormim. Întotdeauna ne certăm. Duminică seara a distrus totul, de la dormitor la bucătărie. Nu mai vreau să aud.”, le-ar fi spus acesta polițiștilor, conform Il Tirreno. 

Citeste si: Dimineața Nebună. Un bărbat și-a reclamat soția la poliție pentru că nu voia să-i gătească. Audio

După o noapte petrecută în arest, bărbatul a fost dus în faţa unui judecător. Din nefericire pentru Valentin, judecătorul a decis ca românul să fie arestat din nou la domiciliu în aşteptarea procesului de extrădare. Din primele informații, pe Valentin îl aşteaptă, cel mai probabil, extrădarea în România, aici unde îşi va ispăşi pedeapsa pentru infracţiunile comise.