Stiri

Dimineața Nebună: Rușii s-au călcat în picioare pentru pepeni gratuiți aduși din Ucraina - AUDIO

Rușii s-au călcat în picioare pentru pepeni gratuiți aduși din Ucraina
Rușii s-au călcat în picioare pentru pepeni gratuiți aduși din Ucraina [Sursa foto: Captură video]
Cetățenii orașului rusesc Ijevsk au beneficiat de pepeni gratuiți. Rușii s-au îmbrâncit pentru a prinde câte un pepene verde.

O luptă pentru pepeni verzi gratuiți, pe care autoritățile locale au decis să-i dea populației, a izbucnit în orașul rusesc Ijevsk, capitala regiunii Udmurtia. Mulți internauți sunt siguri că pepenii verzi au fost aduși din Ucraina, iar rușii au fost criticați și acuzați că au arătat, încă o dată, natura lor sălbatică. 

Rușii s-au călcat în picioare pentru pepeni gratuiți aduși din Ucraina
Rușii s-au călcat în picioare pentru pepeni gratuiți aduși din Ucraina[Sursa foto: Captură video]

Luptă pentru pepeni verzi gratuiți

Filmarea a fost făcută publică pe 23 octombrie, pe Telegram, iar în aceasta este surprinsă o mulțime înfometată din Ijevsk, care se îmbrâncește pentru niște pepeni gratiși puși la dispoziție pe pământ.

Aceștia și-au dat coate fără să țină cont de vârstă pentru a putea obține măcar un pepene. În total, au fost distribuite până la 10 tone de pepeni. 

Distribuirea gratuită a alimentelor de către autoritățile orașului Ijevsk este o consecință a criticilor primite de guvern pentru eșecurile în războiul cu Ucraina.

Citeste si: Dimineața Nebună: Rușii au fost în vizită la o familie din Herson și au băut detergentul de pardoseli

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața nebună”. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.