Stiri

Dimineața Nebună. Profesoară din Olt, anchetată după ce a trimis poze deocheate elevilor săi. Cum a comentat asta?!

Dimineața Nebună. Profesoară din Olt anchetată după ce a trimis poze deocheate eleivilor său. Cum a comentat asta?!
Dimineața Nebună. Profesoară din Olt anchetată după ce a trimis poze deocheate eleivilor său. Cum a comentat asta?! [Sursa foto: PixaBay]
O profesoară din Olt de 56 de ani este anchetată de conducerea școlii după ce a trimis din greșeală, pe WhatsApp poze nud elevilor săi.

În vacanța de iarnă, mai mulți elevi s-au trezit cu mesaje de la profesoara care predă educație tehnologică la mai multe școli din oraș. Fotografiile scandaloase care au fost scăpate de profesoară au fost imediat salvate de elevi și au devenit virale și pe alte rețele de socializare. Unii dintre părinți au văzut fotografiile imediat ce au fost trimise și s-au arătat indignați de gestul profesoarei. 

Citeste si: Scene halucinante la un liceu din Slobozia. Elevii, umiliți și înjurați de o profesoară, pentru că au solicitat ajutor medical

Despre acest gest rușinos al profesoarei din Olt au vorbit și matinalii Mishu și Cosmin în emisiunea Dimineața Nebună de miercuri, 12 ianuarie. 

Părinții elevilor, consternați de gestul profesoarei: Văd copiii. Ce educație le dau profesorii sau învățătorii?”. Ce spune și directoarea școlii?! 

Profesoara de 56 de ani a vrut probabil să trimită fotografiile altcuiva, dar, cel mai probabil, din greșeală, le-a trimis tuturor celor din agenda sa. Fotografiile au fost văzute inclusiv de părinți care au anunțat imediat conducerea școlii. 

Citeste si: VIDEO: Un bărbat de 70 de ani a devenit vedetă pe Tik Tok, după ce s-a lăsat de băut: „Sunt mândru că dau pildă la oameni ca să facă ce fac eu”

Le-am văzut fix în seara când ea le-a trimis. O fetița care este aici la școală a fost la mine, e nepoțica mea și a primit acele poze și le-am văzut personal. Este inadmisibil să trimiți așa ceva”, este declarația unui părinte. „Văd copiii. Ce educație le dau profesorii sau învățătorii? Dânsa spune că a greșit... Asta nu e greșeală! Cum să greșești așa ceva? De ce nu a greșit să facă altceva? Cum să fie o greșeală sta?” „Să se lase de meseria asta. Dacă dânsa alege să facă altceva sau să se lase de ea”, au spus și alți părinți.

Pe de altă parte, directoarea școlii a spus că nu s-a putut uita la acele poze și spune că profesoara este la prima abatere de acest tip. Așadar, cel mai probabil, femeia va primi un avertisment pentru greșeala făcută. 

Eu, sincer, nu am putut să privesc acele poze. M-au anunțat, am sunat-o imediat și a reacționat. În maxim o oră a șters și pozele, doamna. Mi-a spus că un nepot i-a umblat în telefon și, din greșeală, i-a pus pozele unde nu trebuia. Nu a mai avut abateri, este navetistă, vine o dată pe săptămână, face prezența la ore. Nu a absentat de la ore, nu are niciun altfel de comportament deviant”, a declarat și directoarea școlii, potrivit Știrile Pro Tv

Dimineața Nebună. Profesoară din Olt anchetată după ce a trimis poze deocheate elevilor săi. Cum a comentat asta?!
Dimineața Nebună. Profesoară din Olt anchetată după ce a trimis poze deocheate elevilor săi. Cum a comentat asta?![Sursa foto: Știrile Pro Tv]

„Școala respectivă a declanșat o anchetă, bineînțeles că și noi suntem implicați. Doamna profesoara a greșit! Bineînțeles că trebuie să suporte consecințele”, a declarat și Victor Iacobescu, inspector școlar general ISJ Olt.