Stiri

Dimineața Nebună: Polițiștii din Piatra-Neamț, trimiși la datorie pe trotinete pe motiv că e mai ieftin!

Dimineața Nebună: Polițiștii din Piatra-Neamț, trimiți la datorie pe trotinete pe motiv că e mai ieftin!
Polițiștii din Piatra-Neamț, trimiți la datorie pe trotinete pe motiv că e mai ieftin! [Sursa foto: Instagram]
Polițiștii locali din Piatra-Neamț vor patrula pe trotinete electrice! Iată motivul pentru care s-a ajuns la o astfel de decizie

Polițiștii locali din Piatra-Neamț vor ajunge la datorie pe trotinete electrice. Această măsură a fost luată, deoarece autoritățile locale cred că în acest fel polițiștii vor ajunge mai repede la cazuri. Un motiv în plus ar fi și faptul că trotinetele alese sunt mult mai ieftine decât mașinile.

Citeste si: Dimineața Nebună. Polițiști care dau cetățeni în judecată pentru că sunt loviți cu sticle de apă, porecliți „polițiștii degețel”. Audio

Despre acest subiect au vorbit și matinalii Mishu și Cosmin la „Dimineața Nebună”. Ascultă întreg materialul audio!  

Polițiștii locali trimiși pe trotinete electrice după infractori!

De curând, Poliția Locală din Piatra-Neamț a semnat un parteneriat cu firma Bolt care închiriază trotinete electrice în oraș. În următoarele zile se așteaptă ca polițiștii locali să fie văzuți patrulând pe trotinete. 

Citeste si: Dimineața Nebună: Poșta Română livrează cu ATV-ul! Autovehiculele sunt folosite pentru a livra mai ușor în zonele greu accesibile. Audio

Dimineața Nebună: Polițiștii din Piatra-Neamț, trimiți la datorie pe trotinete pe motiv că e mai ieftin!
Polițiștii din Piatra-Neamț, trimiți la datorie pe trotinete pe motiv că e mai ieftin![Sursa foto: digi24]

„O să ajute pe viitor timpul de reacție la eventualele sesizări din partea cetățenilor sau eventual alte situații care implică intervenția polițiștilor locali în acele zone", a declarat Eugen Pancu, director la Poliția Locală din Piatra Neamț.

Polițiștii s-au obișnuit repede cu acesată măsură și declară că este o schimbare foarte bună, având în vedere deplasările destul de lungi pe străzile municipiului. Ei pot scana codul QR cu ajutorul telefonului mobil personal pentru a debloca trotineta și așa pornesc în intervenție.

Colaborarea va fi extinsă și în cazul polițiștilor de la circulație

În acest moment, polițiștii locali au acces la 4 trotinete electrice pentru intervenții, iar autoritățile locale și-au propus să extindă colaborarea și în cazul polițiștilor de la circulație.

Citeste si: Dimineața Nebună: Petre Daea, vizită neașteptată la canalul de irigații de la Mehedinţi! Ministrului Agriculturii i-a luat prin surprindere pe muncitori- AUDIO

„Patru polițiști locali vor utiliza în fiecare zi trotineta fiind o experiență de tipul unui proiect pilot pe care vrem să îl extindem în ideea optimizării costurilor activității poliției locale.", a declarat Andrei Carabelea, primarul din Piatra Neamț.