Stiri

Dimineața Nebună: Polițist din Sibiu, prins în timp ce fura dintr-un magazin, produse în valoare de 52 de lei

Polițist din Sibiu, prins în timp ce fura dintr-un magazin, produse în valoare de 52 de lei
Polițist din Sibiu a fost prins la furat [Sursa foto: PixaBay]
Un polițist din Sibiu a fost autorul unei fapte care nu-i aduce deloc onoare profesiei sale.

Deși este greu de crezut, anumite persoane au dorința de a fura și de a încălca legea, indiferent de suma care este pusă la bătaie. Un polițist din Sibiu a fost prins la furat într-un magazin din Șelimbăr. Agentul, în vârstă de 36 de ani, se afla în timpul liber. Bărbatul a intrat în centrul comercial, a ales cu atenție produsele de pe rafturi, dar nu a mai trecut și pe la casa de marcat. Paznicul

care a observat ce urma să se întâmple, nu a stat pe gânduri și a luat măsuri imediat, solicitând intervenția Poliției din Sibiu. 

Citeste si: VIDEO: Scandal în traficul din București! Un şofer a rănit un poliţist când i-a cerut să se legitimeze: „Dacă cobor te nenorocesc”

„La data de 31 mai a.c., în jurul orei 17.30, agentul de pază al unei societăţi comerciale, de pe raza localităţii Şelimbăr, a sesizat Poliţia Municipiului Sibiu cu privire la faptul că a surprins un client care ar fi încercat să iasă din magazin fără a achita produse în valoare de 52 de lei.La faţa locului au intervenit poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Şelimbăr care au identificat persoana în cauză. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 de ani, agent de poliţie în cadrul Poliţei Municipiului Sibiu, aflat în timpul liber”, a precizat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, Elena Welter.

Polițist din Sibiu, prins în timp ce fura dintr-un magazin, produse în valoare de 52 de lei
Polițist din Sibiu, prins în timp ce fura dintr-un magazin, produse în valoare de 52 de lei[Sursa foto: PixaBay]

Polițistul s-a ales cu dosar penal și este acuzat de furt

Pentru fapta sa, tânărul polițist este acum cercetat disciplinar. Mai mult, pe numele său s-a deschis și un dosar penal, fiind acuzat de furt.

Citeste si: Taximentriștii din București, amendați pentru suprataxare, neeliberare de bon fiscal și lipsa staţiei radio! Polițiștii au aplicat amenzi de peste 26.000 de lei

La nivelul Secţiei de Poliţie Rurală Şelimbăr s-a deschis un dosar penal în care, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.  Menţionăm, de asemenea, că la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, s-a dispus declanşarea cercetării disciplinare faţă de poliţistul în cauză în vederea documentării şi stabilirii situaţiei de fapt”, a mai transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Despre acest subiect au vorbit și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul „Dimineața Nebună”.