Stiri

Dimineața Nebună: Petre Daea a adormit în timpul unei intervenții TV. Reacția Ministrului Agriculturii - AUDIO

 Petre Daea a adormit în timpul unei intervenții TV
Petre Daea a adormit în timpul unei intervenții TV
Petre Daea a fost protagonistul unui moment inedit în timpul unei intervenții în direct. Ministrul Agriculturii a stârnit amuzamentul românilor.

Petre Daea, ministrul Agriculturii, este protagonistul unui moment care s-a viralizat rapid pe rețelele sociale și care a stârnit hohote de râs. În timpul unei intervenții în direct, prin telefon. Oficialul a adormit și chiar a sforăit, iar zgomotele s-au auzit atât în platoul de televiziune, cât și pe micile ecrane.

 Petre Daea
Petre Daea

Ministrul a fost sunat pentru a fi întrebat despre soarta fermierilor români, în contextul prețurilor scăzute ale cerealelor din Ucraina.

La capătul firului se auzea o respirație îngreunată și sforăit, iar prezentatoarea a încercat să discute cu ministrul, fără succes însă.

"Ne auziți, domnule ministru? Refacem legătura imediat"- a spus prezentatoarea tv.

Citește și: Tragedie uriașă într-o stațiune turistică! Un avion cu 72 de pasageri la bord s-a prăbușit! 68 de pasageri au decedat. Cum a fost filmată aeronava cu câteva secunde înainte de impact

Prima reacție a lui Petre Daea după ce ar fi adormit în timpul intervenției

Contactat de  Libertatea.ro, pentru a discuta zvonurile conform cărora l-a furat somnul în timp ce aștepta să ia cuvântul în timpul emisiunii Decisiv, acesta a avut un răspuns vehement. Oficialul a spus că nu doarme nici noaptea, mai ales în timpul unei emisiunii și a adăugat că, cel mai probabil, realizatorii au contactat pe altcineva în locul lui.

„Ei vor să facă rating și pe somn. Și pe sforăit. Eu nu dorm nici noaptea, darămite ziua. Cum să adorm? Cine știe unde or fi dat ei telefon? Ei vor să facă rating pe sforăit? Să caute sforăitul atunci. Nu merită să comentez așa ceva. Este dincolo de imaginația mea” a fost prima reacție a lui Petre Daea, potrivit sursei menționate mai sus.

 Petre Daea
Petre Daea

„Eu știu că m-au sunat și am răspuns la telefon. Habar nu am, nici nu îmi dau seama ce a fost acolo. Eram în mașină, veneam de la Neamț, eram în spate. În momentul în care m-au sunat la telefon, am răspuns și am intrat în direct. Pur și simplu. Cine știe pe cine or fi sunat ei? O fi sforăit vreunul de la ei, de acolo, din legătura lor, nici nu pot să îmi dau seama”, a mai adăugat ministrul.

Citește și: ”Am numai 16 lei, mă duceți cu copilul la UPU Cluj?” Ce a făcut un taximentrist când a primit mesajul disperat al unei mame

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața Nebună. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.