Stiri

Dimineața Nebună: Pedeapsa primită de doi tineri din Piteşti care aruncau coji de seminţe pe jos. Poliția locală i-a învățat o lecție - AUDIO

Pedeapsa primită de doi tineri din Piteşti care aruncau coji de seminţe pe jos.
Pedeapsa primită de doi tineri din Piteşti care aruncau coji de seminţe pe jos. [Sursa foto: Captură video]
Doi tineri din Piteşti au fost prinși de poliția locală în timp ce scuipau coji de seminţe pe jos.

Omul cât trăiește învață, iar asta o pot confirma doi tineri din Pitești. Aceştia au fost văzuţi în timp ce aruncau coji de semințe pe jos, moment în care, în timpul unor razii pe străzile din oraș, un echipaj al autorităților i-a observat. Politicos, oamenii legii le-au oferit câte o mătură și un făraș și au fost rugați să strângă mizeria făcută, însă nu înainte de a fi amendați corespunzător.

Cei vizaţi nu au stat pe gânduri şi s-au apucat de curăţenie cu ustensilele primite de la oamenii legii. Poliția locală a fost destul de indulgentă și i-a amendat pe cei doi tineri. În urma celor întâmplate, piteștenii s-au ales cu 500 de lei amendă. Sancțiunea maximă în aceste cazuri poate ajunge la 2.500 de lei. 

Imaginile au ajuns virale în mediul online

Imaginile au fost postate pe rețelele sociale, unde au strâns mii de reacții din partea internauților. Oamenii încurajează inițiativa polițiștilor locali din Pitești pentru că, spun ei, funcționează ca o campanie de responsabilizare.

Citeste si: Un bărbat a găsit pe o plajă peste 100 de milioane de euro: „ Am fost intrigat și m-am apropiat”. Ce a făcut cu suma impresionantă de bani

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ” Dimineața nebună ”. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.