Stiri

Dimineața Nebună: Pamela Anderson împlineşte 55 de ani! Cum arată acum actriţa? - AUDIO

Pamela Anderson împlineşte 55 de ani
Pamela Anderson împlineşte 55 de ani [Sursa foto: Facebook]
Actrița Baywatch a împlinit astăzi 55 de ani, iar fanii au împărtășit imagini și cele mai bune urări pe rețelele de socializare pentru a marca ocazia.

Pamela Anderson a devenit o persoană iconică în urmă cu 30 de ani din două motive. Filmulețul ei porno cu soțul de atunci Tommy Lee și timpul petrecut purtând costumul de baie roșu emblematic în serialul TV Baywatch.

Așa că, în vreme ce astăzi își aniversează 54 de ani, vedeta a avut o mulțime de admiratori care au dorit să-i transmită cele mai bune urări.
Actrița canadian-americană a devenit inițial subiectul adorației masculine datorită numeroaselor sale apariții pe coperta revistei Playboy.

Pamela Anderson încă deține recordul pentru cele mai multe apariții pe coperta revistei și, cu siguranță, a jucat un rol esențial în cariera ei într-un deceniu în care „sex-sells” a revenit la modă.

Despre acest subiect au vorbit și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul „Dimineața Nebună”. Pentru cine nu a fost pe frecvențe, atașăm momentul audio aici pentru a fi ascultat.

Citeste si: 1 iulie 2022: Ziua Internațională a Bancurilor. Cele mai bune bancuri ale tuturor timpurilor

Pamela Anderson împlineşte 55 de ani
Pamela Anderson împlineşte 55 de ani[Sursa foto: Facebook]

Începutul carierei Pamelei Anderson

De la primul ei rol major TV în primele două sezoane din Home Improvement, ea a devenit apoi un nume cunoscut ca CJ Parker în Baywatch, rol pe care l-a jucat timp de cinci ani între 1992 și 1997, precum și revenirea pentru filmul special Baywatch: Hawaiian Wedding. Film TV din 2003.

De asemenea, este o mamă mândră a doi fii frumoși și este o activistă foarte vocală și activă pentru drepturile animalelor, precum și pentru multe alte cauze notabile. Fiind în centrul atenției atât de mult timp, Pamela Anderson a învățat să-și folosească statutul de celebritate pentru a susține subiecte în care crede cu tărie și a continuat să facă titluri cu inima ei frumoasă și aspectul ei frumos.

Pamela Anderson împlineşte 55 de ani
Pamela Anderson împlineşte 55 de ani[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Pamela Anderson, reacție dură după ce a văzut imaginile din filmul biografic despre ea: „Este o imitație ieftină”

Cu o listă lungă de relații publice și și mai multă publicitate în urma muncii și activismului ei, Anderson a continuat cu ușurință să rămână relevantă pe măsură ce timpul trece. Ea a muncit din greu pentru a-și face un nume și pentru a oferi o viață grozavă celor doi fii ai săi, deoarece și ei au crescut și chiar s-au aventurat în lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, Anderson a făcut tot posibilul să le păstreze viața cât mai privată posibil în timpul copilăriei.

Anderson s-a confruntat cu unele greutăți în viața ei, dar a persistat totuși. Ea nu a renunțat niciodată să-și urmeze pasiunile în timp ce navighează pe o varietate de căi de carieră și, de asemenea, a continuat să ajute la creșterea gradului de conștientizare cu privire la problemele sociale importante. La 54 de ani, Anderson este încă frumoasă fără efort și luminează orice cameră în care intră.