Stiri

Dimineața Nebună: Orașul din România, la un pas să rămână fără decorațiuni de Crăciun. Un bărbat a furat 100 de metri de instalație de lumini

Orașul din România la un pas să rămână fără decorațiuni de Crăciun
Orașul din România la un pas să rămână fără decorațiuni de Crăciun [Sursa foto: PixaBay]
Un bărbat a furat instalația de Crăciun care urma să fie amplasată într-un parc. Iată care este orașul care urma să fie lăsat fără decorațiuni.

Situație fără precedent. Un bărbat din judeţul Dâmboviţa a fost reţinut, după ce ar fi furat 100 de metri de instalaţie luminoasă cu care urma să fie decorat Parcul Mitropoliei din municipiul Târgovişte. Imediat după ce s-a comis furtul, polițiștii din Târgoviște l-au prins de bărbatul de 44 de ani și l-au reținut sub acuzația de furt și urmează să fie prezentat instanței pentru a stabili măsurile preventive în acest caz. 

Orașul din România la un pas să rămână fără decorațiuni de Crăciun
Orașul din România la un pas să rămână fără decorațiuni de Crăciun[Sursa foto: PixaBay]

Cel în cauză este bănuit că, în noaptea de 25 spre 26 noiembrie a.c., ar fi sustras două cutii ce conţineau 100 metri de bandă led, instalaţie care urma să fie amplasată în Parcul Mitropoliei din municipiul Târgovişte”, a informat Poliția Județeană Dâmbovița. 

Despre acest subiect au discutat și Mishu și Cosmin în matinalul Dimineața Nebună, în ediția de luni, 28 noiembrie 2022. 

Citește și: O femeie de 93 de ani și-a îndeplinit cea mai mare dorință. A cerut să fie arestată chiar de ziua ei de naștere

Bărbatul din Târgoviște este bănuit pentru mai multe furturi

Mai mult decât atât, furtul instalațiilor nu este este singura infracțiune pentru care este acuzat, la mijloc fiind vorba de alte tâlhării. Polițiștii îl cercetează și pentru furtul unor legume, fructe și haine dintr-un stand al comercianților din Târgoviște. Mai mult, În urmă cu două luni, acesta ar fi furat și patru jante și cauciucuri de iarnă. 

„Totodată, în noaptea de 24 spre 25 noiembrie a.c., prin secţionarea unei prelate, bănuitul ar fi sustras fructe, legume şi articole de vestimentaţie de la un stand pentru comercializare din municipiul Târgovişte. De asemenea, în noaptea de 28 spre 29 septembrie a.c., ar fi pătruns într-un imobil de unde ar fi sustras patru jante şi cauciucuri de iarnă şi un troler”, adaugă Poliția Județeană Dâmbovița.

Citește și: Ce au descoperit angajații aeroportului din New York în valiza unui bărbat? Pasagerul i-a lăsat fără cuvinte: „Am fost șocați”

Cercetările în acest caz continuă, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, pentru furt calificat.