Stiri

Dimineaţa Nebună: Oaspeții unui hotel din Marea Britanie au avut parte de activități paranormale. Audio

Dimineaţa Nebună: Oaspeții unui hotel din Marea Britanie au avut parte de activități paranormale
Dimineaţa Nebună: Oaspeții unui hotel din Marea Britanie au avut parte de activități paranormale [Sursa foto: somersetlive.com ]
Oaspeții, dar și angajații unui hotel din Marea Britanie au raportat activități paranormale în hotel. Ce li s-a întâmplat mai exact?!

Angajații și oaspeții hotelului Shruberry din Illminster, Marea Britanie s-au plâns că în cadrul hotelului ar fi activități paranormale așa că au chemat o echipă de investigatori. Angajații au remarcat că de multe ori aveau senzația că cineva îi atinge, în bucătărie sau pivniță, iar uneori telefonul de la recepție era apelat din camere în care nu stătea nimeni.

Cazul hotelului bântuit a fost preluat de investigatorii de la Somerset.

Liderul investigației a spus că managerul hotelului a descris istoria activității paranormale a hotelului prin aparițiile repetate ale unui cavaler în sala de mese, auzul unor voci și senzația de a fi atins, potrivit Somerset Live.

Investigatorii au utilizat echipament special pentru soluționarea cazului. Ce au aflat?!

Investigatorii s-au împărțit în mai multe echipe și au utilizat echipament special pentru a afla dacă în hotel sunt sau nu niște spirite. Liderul a explicat că pe walkie-talkie-urile folosite au fost interferate mai multe voci care le imitau pe cele ale echipei. Aceștia au mai raportat că au auzit voci de bărbați care strigau numele Elizabeth, aceasta fiind soția primului proprietar al hotelului. În plus, investigatorii au fost trași de păr, atinși și au auzit șoapte.

„Fiecare persoană din grup și-a auzit vocea pe walkie-talkie. Niciunul dintre noi nu atingea aparatul”, a spus acesta. 

Despre acest subiect au vorbit și matinalii Mishu și Cosmin în Dimineața Nebună