Stiri

Dimineața Nebună: O mamă din Baia Mare a sunat la 112 pentru că întârzia să își ia copilul de la grădiniță. Ce le-a cerut oamenilor legii. Audio

femeie din baia mare
O mamă din Baia Mare a sunat la 112 pentru că întârzia să își ia copilul de la grădiniță  [Sursa foto: Pexels ]
O femeie din Baia Mare a sunat la 112, după ce a realizat că întârzie la grădiniță din cauza traficului.

Traficul le dă bătăi tot mai mari de cap părinților, dar și educatorilor, care se plâng să părinții nu ajung la timp să își ia copiii acasă, din cauza traficului. Un asemenea caz a avut loc în urmă cu aproximativ un an, în Baia Mare.

O mamă a povestit pe pagina sa de Facebook că a încercat să obțină ajutorul Poliției locale, deoarece a întârziat să își ia copilul de la grădiniță.

După ce a constatat că orașul este extrem de aglomerat și nu poate ajunge la timp la grădiniță, femeia a sunat la 112.

mama din baia mare
O mamă a sunat la 112 pentru că întârzia să își ia copilul de la grădiniță  [Sursa foto: Pexels ]

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mishu și Dimăncescu în Dimineața Nebună. 

Cum au reacționat oamenii legii după ce au fost sunați de femeie

Nemulțumită că orașul era aglomerat și semafoarele nesincronizate, femeia din Baia Mare a încercat inițial să obțină ajutorul Poliției locale, după care a sunat la 112, în speranța că va fi trimis un echipaj pentru dirijarea traficului.

Citește și: O femeie a pus o cameră de supraveghere în dormitorul fiului și al nurorii ei. Motivul pentru care a recurs la acest gest

Anca Pop, purtătorul de cuvânt al Poliției județene Maramureș, Anca Pop, a declarat pentru News.ro că apelul a fost dat în jurul orei 16:00, 11 decembrie 2021, iar femeia a sunat să anunțe că sunt blocaje în trafic. Femeia din Baia Mare și-a făcut și povestea publică pe o rețea de socializare:

O mamă din Baia Mare a sunat la 112 pentru că întârzia să își ia copilul de la grădiniță. Ce le-a cerut oamenilor legii
O mamă din Baia Mare a sunat la 112 pentru că întârzia să își ia copilul de la grădiniță[Sursa foto: PixaBay]

„Cum se poate rezolva aglomerația zilnică, dar mai ales cea de vineri… prea multe semafoare nesincronizate… Am ajuns să fim sunați de educatori că copilul meu a rămas ultimul… eu fiind blocată în circulație. Ies de la serviciu la ora 16 și ajung să iau copilul după 40 de minute petrecute în trafic… pe distanță de la Piața Mare la gară… Am sunat la poliția locală care mi-a zis că ei nu pot face nimic, după am sunat la 112 să pot vorbi cu cineva de la poliția rutieră (deoarece la nr de pe site nu răspunde nimeni)… mi s-a spus că ei eu la dispoziție 2 echipaje și vor vedea colegii dacă chiar este necesar să intervină în dirijarea circulației…evident nu era necesar pentru că nu a fost nimeni de la ei pentru a decongestionă circulația… Ambele instituții mi-au spus să fac reclamație la primărie pentru că de cei din primărie depinde totul…”, a scris femeia pe pagina ei de Facebook, potrivit actualmm.ro.