Stiri

Dimineața Nebună: O cântăreață s-a căsătorit cu o fantomă: „Îmi curgeau lacrimile pe față” - AUDIO

O femeie s-a căsătorit cu o fantomă
O femeie s-a căsătorit cu o fantomă [Sursa foto: Instagram]
O femeie a uimit pe toată lumea cu decizia sa. Artista internațională a îmbrăcat o rochie de miresaă neagră și s-a căsătorit cu o fantomă.

Brocarde, în vârstă de 38 de ani, este numele celei care a luat inițiativa de a se căsători, anul acesta, cu o fantomă. Englezoaica este o cântăreață de rock alternativ, care și-a început cariera în 2019, lansând melodia „ Last Supper ”. Numărul uimitor de mare de urmăritori pe rețelele sociale i-a câștigat în momentul în care a anunțat că are o relație cu o fantomă.

O femeie s-a căsătorit cu o fantomă
O femeie s-a căsătorit cu o fantomă[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Maite Perroni s-a căsătorit cu producătorul de televiziune Andres Tovar. Vezi imaginile de la spectaculosul eveniment!

Brocade, supărată că nu găsește o biserică în care să oficializeze nunta

Deși cântăreața nu credea în fantome la început, ea mărturisește că apariția viitorului său soț i-a schimbat perspectiva. Acum, tot ceea ce i-a mai rămas de făcut este să găsească un preot care să nu o mai amenințe cu exorcizarea și care să își dorească să oficializeze nunta.

Artista internațională a îmbrăcat o rochie de miresaă neagră
Artista internațională a îmbrăcat o rochie de miresaă neagră[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Noi detalii despre cazul pitonilor de la tomberon, din Oradea. Proprietarul avea crescătorie de șerpi și îi livra prin curier

„Îmi curgeau lacrimile pe față. A fost foarte intens și cred că faptul că a fost atât de intens m-a făcut să mă convertesc. (...) Cred că este o problemă între religie și viața după moarte. Nu toți preoții cred în asta” ,  a povestit femeia despre momentul în care a început să creadă în viața după moarte. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Brocarde (@brocarde)

Citeste si: Dimineața Nebună. Înmormântări terapeutice în Rusia. Ce sumă trebuie să plătești să fii îngropat de viu timp de o oră- AUDIO

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața Nebună”. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.

 

Brocarde a apărut anterior în emisiunea ITV pentru a dezvălui că era îndrăgostită de iubitul ei, care se întâmplă să fie o fantomă a unui soldat victorian pe nume Edoardo. La jumătatea interviului cu Phillip Schofield și Holly Willoughby, Brocarde a țipat și a dezvăluit că Edoardo era „aici”, pe platourile de filmare cu ea, scrie Daily Mail. 

Ea a adăugat că spiritul, care o dată a „bântuit-o” timp de o săptămână, nu a fost mulțumit că ea vorbește despre el la televizor și că nu-i place Phillip Schofield. Telespectatorii și prezentatorii emisiunii, inclusiv Alison Hammond, care a fost auzită chicotind în fundal în timpul segmentului lui Brocarde, au fost amuzați de povestea neconvențională de dragoste a cântăreței.