Stiri

Dimineața Nebună. Motivul ireal pentru care un bărbat a spart mai multe mașini: era în depresie. Audio

Dimineața Nebună. Motivul ireal pentru care un bărbat a spart mai multe mașini: era în depresie. Audio
Dimineața Nebună. Motivul ireal pentru care un bărbat a spart mai multe mașini: era în depresie. Audio [Sursa foto: PixaBay]
Un bărbat din Iași aflat în depresie după ce s-a despărțit de iubită, a spart mai multe mașini. Ce explicații a dat în fața achetatorilor?

Un bărbat din Iași a spart mai multe mașini și în momentul în care a fost luat la întrebări de oamenii legii, acesta le-a dat un motiv câte se poate de șocant pentru care a recurs la acest gest: era în depresie după ce l-a părăsit iubita lui.

Despre acest subiect au vorbit și Mishu și Cosmin în matinalul Dimineața Nebună. 

Bărbatul din Iași a fost condamant la închisoare pentru furt 

Angelin Florea este condamnat la închisoare după ce a jefuit mai multe mașini din centrul orașului Iași. Ieșeanul a fost acuzat că ar fi spart două mașini pentru a fura bunuri și bani din interiorul acestora. În momentul în care a fost întrebat de magistrați de ce a recurs la acest gest, el le-a spus că era supărat că l-a părăsit soția. Tot din cauza acestor motive a lipsit și de la muncă și într-un final a fost dat afară, rămânând fără surse de venit.

Primele fapte de care a fost învinuit s-au petrecut pe 26 septembrie 2021, în parcarea din fața Prefecturii Iași. Toată operațiunea a fost surprinsă de camerele de luat vederi instalate în zonă, scrie BZI.

„În jurul orei 00.30, inculpatul se plimba prin centru, fiind în apropierea Prefecturii Iași. Acesta a observat de la distanță două autoutilitare, una de culoare roșie și cealaltă de culoare albă, moment în care s-a gândit să sustragă bunuri din ele și s-a echipat cu o pereche de mănuși. S-a apropiat de cea de culoare albă, a scos o șurubelniță și a început să scoată chederul de la geamul mic al portierei stânga față. A răvășit bunurile din interior și a observat suma de 125 de lei pe care a sustras-o și a pus-o în borsetă. Fiind nemulțumit de suma sustrasă, s-a apropiat de a doua autoutilitară, de culoare roșu. Astfel, a scos cu șurubelnița chederul de la portiera dreapta față, după care a scos geamul. A început să caute din nou sume de bani la parasolare și în torpedou, fără a găsi nimic, motiv pentru care a ieșit din autoutilitară”, au precizat magistrații de la Judecătoria Iași.

Într-o altă zi, pe 13 octombrie 2021, hoțul a pus ochii pe o ladă frigorifică plină cu mâncare în valoare de 600 de lei. 

Înainte de a fi trimis în închisoare, omul a primit alte pedepse mai mici, însă nu s-a îndreptat. Angelin Florea a fost condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare.