Stiri mondene

Dimineața Nebună. Mihai Trăistariu a primit cadou un loc de veci. Cum a reacționat artistul și din partea cui a venit cadoul. Audio

Mihai Trăistariu a primit cadou un loc de veci
Mihai Trăistariu a primit cadou un loc de veci [Sursa foto: Instagram]
Cum a reacționat Mihai Trăistariu în momentul în care i s-a oferit cadou un loc de veci?

Mihai Trăistariu, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi, a știut să-și surprindă fanii de-a lungul timpului fie cu declarații incendiare, fie cu diferite ipostaze. În cadrul unei emisiuni TV, reprezentantul României la Eurovision 2006 a povestit că primarul i-a oferit un loc de veci în Piatra Neamț, fiind cetățean de onoare. De asemenea, artistul a primit și gratuitate la mijloacele de transport în comun și un teren de 500 de metri la marginea orașului. 

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mishu și Cosmin în Dimineața Nebună: 

Mihai Trăistariu a primit cadou un loc de veci
Mihai Trăistariu a primit cadou un loc de veci[Sursa foto: Instagram]

„Eu sunt cetățean de onoare al orașului, iar primarul mi-a dat un loc de veci în Piatra Neamț, dacă am nevoie vreodată, și o să fie nevoie, deși eu am declarat că mă criogenez. Am primit gratuitate la mijloacele de transport și un teren la marginea orașului, de 500 de metri", a spus Mihai Trăistariu.

Citeste si: Mihai Trăistariu vorbește despre ce investiții vrea să facă în domeniul turismului după succesul de pe litoral

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mihai Traistariu (@mihaitraistariu)

Mihai Trăistariu vrea să se mute: „Ă sta e următorul țel”

Mihai Trăistariu vrea să se mute din Constanţa, acolo unde locuieşte şi are mai multe apartamente pe care le dă în chirie în sezonul estival. Chiar dacă mulţi îl invidiază pentru că stă la malul mării, cântărețul îşi doreşte altceva pentru viitor. După o viață de stat la bloc, reprezentantul României la Eurovision 2006 își dorește să se mute la casă, într-o zonă liniștită, pentru a avea parte de linişte, dar şi de mai multe animăluţe.

Mihai Trăistariu a primit cadou un loc de veci
Mihai Trăistariu a primit cadou un loc de veci[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mihai Trăistariu, decizie radicală în contextul scumpirilor! Ce a făcut artistul pentru a suporta cheltuielile: “Nu vreau să trăiesc chinuit”

”M-am gândit să-mi extind afacerea, dar mai întâi vreau să-mi fac o casă. După ce îmi achit datoriile vreau să-mi strâng bani, să cumpăr un teren și să mă mut la pădure undeva, că vreau liniște. Eu stau la malul mării, în Mamaia Nord, iar la bloc nu e grozav, printre atâtea cărămizi. Aș vrea la casă, vreau să am căței, pisici, animele, mi-e greu la bloc.  Aș vrea pe lângă Constanța, tot în județ undeva, undeva la țară, să fie liniște, pădure, copaci, natură, să nu aud nimic. Nu vreau să aud mășini, prefer să-mi fac o cărare să merg prin pădure cu mașina, să o asfaltez singur, să o pietruiesc, adică am nevoie de liniște, asta îmi doresc. Mă apuc de strâns bani, o să dureze 2-3-5 ani cât o dura, ăsta e următorul țel, iar după vreau să extind afacerea” a spus Mihai Trăistariu.

Citește continuarea aici.