Stiri

Dimineața Nebună | Matinalii Mişu şi Cosmin, experienţe culinare trăsnite. Ce au mâncat cei doi și nu le-a plăcut deloc

Dimineața Nebună | Matinalii Mişi şi Cosmin, experienţe culinare trăsnite
Dimineața Nebună | Matinalii Mişi şi Cosmin, experienţe culinare trăsnite [Sursa foto: arhiva ]
În dimineaţa aceasta, în cadrul matinalului, Mişu şi Cosmin au povestit câteva dintre experienţele lor culinare care sunt ceva mai traumatizante.

Cu toții am avut parte de ceva experiențe neplăcute în domeniul culinar. Fie că am dat greș cu un fel de mâncare pe care l-am gătit chiar noi, fie că am comandat ceva de la restaurant și nu ne-a plăcut, un lucru este cert: așteptările noastre mai pot fi și înșelate. Așa s-a întâmplat și în cazul matinalilor de la Dimineața Nebună care au povestit despre experiențele lor culinare ratate. 

Dimineața Nebună. Cosmin Dimăncescu a mâncat labă de urs. Cum i s-a părut acest preparat culinar? 

O altă experiență culinară despre care cei doi matinali au vorbit în dimineața aceasta, a fost legată de un preparat culinar care poate părea sofisticat sau pentru unii poate părea chiar opusul, depinde gust. Cosmin Dimăncescu a fost curios să încerce laba de urs la un restaurant, însă nu a fost foarte încântat de gustul mâncării. În plus, prețul mâncării a fost și unul destul de piperat. Ce părere și-a format despre acest fel de mâncare, afli din decupajul audio de mai jos.