Stiri

Dimineața Nebună: Întâmplare bizară! Un bărbat mort a fost ridicat din sicriu de polițiști, după un apel la 112. Ce suspiciune aveau polițiștii

Un bărbat mort a fost ridicat din sicriu de polițiști, după un apel la 112
Un bărbat mort a fost ridicat din sicriu de polițiști, după un apel la 112
Un bărbat mort a fost ridicat de anchetatori din sicriu în urma unui telefon la 112. Motivul a fost mai mult decât întemeiat.

Scene demne de filme au avut loc în localitatea Valea lui Bosie, județul Vaslui. Un bărbat mort de ciroză a fost ridicat din sicriu, la priveghi, chiar de către polițiștii care anchetau o crimă. Medicul de familie credea că bărbatul ar fi murit sugrumat, pentru că nu știa de boala cronică a acestuia. 

Medicul ar fi refuzat să vină la domiciliu ca să constate decesul și a anunțat Primăria și familia că o consideră moarte suspectă, fără să știe de suferințele cronice ale propriului pacient, de evoluția stării sale de sănătate, deși îl avea în evidență.

Citeste si: Dimineața Nebună: Polițiștii din Piatra-Neamț, trimiși la datorie pe trotinete pe motiv că e mai ieftin!

Sub ochii familiei, chiar la fața locului, persoana decedată a fost scoasă din sicriu, dezbrăcată și introdusă într-un sac negru, relatează publicația ”Vremea Nouă”, și dusă apoi la Medicina Legală, pentru autopsie. Acolo s-a constatat că decedase într-adevăr din cauza bolii.

Trupul neînsuflețit a fost adus în sat de cei de la Medicină Legală, fiind reluate funeraliile. 

Un bărbat mort a fost ridicat din sicriu de polițiști, după un apel la 112
Un bărbat mort a fost ridicat din sicriu de polițiști, după un apel la 112

Mama decedatului, în lacrimi de durere

Mama bărbatului decedat a izbucnit în lacrimi de durere, după ce a văzut că oamenii legii ridică trupul neînsuflețit al fiului ei. Femeia i-a rugat pe polițiști să nu-i taie costumul în care decedatul era îmbrăcat, căci nu are bani să mai cumpere altul.

„Oamenii de la Vaslui și domnii polițiști au fost foarte de treabă. Ne-au dat actele, îl îngropăm cum se cuvine, cum putem. Dar nu cred că mai trebuia să fie, săracul de el, luat dezbrăcat, tăiat, dus în sac și vai de capul lui. A fost o bătaie de joc, dar Dumnezeu e mare și vede”, a spus mama celui decedat,

Citeste si: Dimineața Nebună: Bărbat îmbrăcat în haine de preot, prins când fura dintr-un magazin din Craiova- AUDIO

Uitați, am pus sicriul pe pat, căci în casă nu este nici măcar o masă unde să fie pus mortul. L-am pus pe pat”,  a explicat un bărbat.

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața nebună”. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.