Stiri

Dimineața Nebună. Înmormântări terapeutice în Rusia. Ce sumă trebuie să plătești să fii îngropat de viu timp de o oră - AUDIO

 Înmormântări terapeutice în Rusia
Înmormântări terapeutice în Rusia [Sursa foto: PixaBay]
O companie de Rusia vinde înmormântări terapeutice. Află aici cât costă varianta online, dar și cât costă să fii îngropat de viu timp de o oră.

Ekaterina Preobrajenskaia, lifecoach și fondatoarea companiei Prekated Academy, organizează înmormântări ca terapie, relatează publicația Heute și The Moscow Times . Se pot alege dintre două opțiuni pentru propria înmormântare. Versiunea mai ieftină are loc în întregime online. Detaliile nu sunt dezvăluite, dar „pachetul” de 15.000 de euro promite să ajute ca terapie împotriva stresului și anxietății. Este conceput pentru a ajuta clienții să „ închidă capitole din viață ”, să experimenteze „ vindecarea divină” și „ să se ridice din propria cenușă ”.

 Înmormântări terapeutice în Rusia
Înmormântări terapeutice în Rusia[Sursa foto: PixaBay]

Înmormântări terapeutice sunt vândute de o companie din Rusia.

Cea de-a doua opțiune se numește „Full Immersion”, are loc la fața locului și costă 57.000 de euro. Există o ceremonie funerară și o înmormântare, care presupune să fii îngropat de viu într-un sicriu, sub pământ, timp de 60 de minute.

Citeste si: Dimineața Nebună: Un bărbat susține că a fost răpit de extratereștrii și a stat 17 ani pe Marte- AUDIO

”„Funeraliile” ar trebui să-ți alunge frica de moarte și să te facă să redescoperi sensul vieții. Varianta online costă 600.000 de ruble, aproximativ 15.000 de euro, iar cea „fizică” – 3,5 milioane de ruble, circa 57.000 de euro. Căderea nu este sfârșitul, ci începutul căii. Amintiți-vă că Phoenix trece prin flacără pentru a renaște la o nouă viață. Acesta este un adevărat simbol al luptei pentru tine și viitorul tău fericit!”, explică antreprenoarea rusă.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ЕКАТЕРИНА ПРЕОБРАЖЕНСКАЯ (@prekated.academy)

Citeste si: Dimineața Nebună. Staţie de încărcare pentru maşini electrice, montată pe un şantier abandonat şi închis cu gard. Șoferii sunt dezamăgiți- AUDIO

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața nebună”. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.