Stiri

Dimineața Nebună: Inaugurarea cu fast a unui lift la Spitalul din Rădăuți: ”Ne-am adunat aici pentru o zi importantă”. Festivitatea a fost transmisă în direct la tv - AUDIO

Inaugurarea cu fast a unui lift la Spitalul din Rădăuți
Inaugurarea cu fast a unui lift la Spitalul din Rădăuți [Sursa foto: Captură YouTube]
Autorităţile din Rădăuţi au organizat o festivitate pentru inaugurarea unui lift, în clădirea veche a Spitalului Municipal. Cum au reacționat sucevenii?

Investițiile în România au ajuns la un nivel atât de scăzut încât autoritățile locale fac festivități de inaugurare și atunci când inaugurează un simplu lift. Nu este o glumă, s-a întâmplat la Suceava. Clădirea veche a Spitalului municipal Rădăuți a fost dotată cu un lift, investiție care a fost sărbătorită printr-o ceremonie de inaugurare.

 Inaugurarea cu fast a unui lift la Spitalul din Rădăuți
Inaugurarea cu fast a unui lift la Spitalul din Rădăuți[Sursa foto: Facebook]

Discursuri şi laude pentru liftul care urcă un etaj

Darea în funcţiune a liftului este un aspect pozitiv, însă momentul a pălit pe lângă evenimentele care au înconjurat evenimentul. La uşile ascensorului s-au aşezat pentru inaugurare, pentru a lua cuvântul şi a aduce laude nu mai puţin de opt persoane, în frunte cu primarul Bogdan Loghin şi directorul spitalului, dr. Flaviu Sima. De asemenea, au fost prezenţi mai mulți medici din cadrul unității sanitare, dar şi reprezentanți ai firmei care a proiectat și executat lucrarea.

Inaugurarea cu fast a unui lift la Spitalul din Rădăuți
Inaugurarea cu fast a unui lift la Spitalul din Rădăuți[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Dimineața Nebună: Un bărbat a cheltuit o sumă uriașă pentru a arăta ca Elvis Presley: ”Nu mi-am pierdut niciodată această pasiune”- AUDIO

“Astăzi ne-am adunat aici pentru o zi importantă pentru Spitalul Minicipal Rădăuţi. Deşi e data de 13 ianuarie, vrem să inaugurăm primul lift care va deservi incinta spitalului vechi. Suntem foarte mulţumiţi că am reuşit să îndeplinim acest obiectiv de investiţii”, a spus managerul spitalului din Rădăuţi, Flaviu Sima.

La rândul său, primarul Bogdan Loghin a spus că „ziua de astăzi nu este neapărat despre acest lift”.

„Au mai fost politicieni. Îşi puneau eşarfa şi tăiau panglici la lifturi. Nu, noi astăzi nu acest lucru. Noi dăm un semnal şi arătăm că dacă se munceşte în echipă şi există un parteneriat corect între toţi factorii există şi rezultate”, a adăugat primarul Bogdan Loghin.

Edilul a mai subliniat faptul că, până nu de mult, existau imagini cu pacienți cărați pe scări cu targa sau cu căruciorul, iar importanța liftului este foarte mare pentru pacienții celor două secții în principal.

Cum au reacţionat sucevenii la o astfel de veste? Cu ironie. Majoritatea s-au arătat indignaţi de faptul că în spital nu sunt condiţii decente de tratament, dar fix cea care lipsea era tichia de mărgăritar.

Citește și: Dimineața Nebună. Cu inima frântă și cu banii luați: Un bărbat a plătit o sumă uriașă vrăjitoarelor pentru a scăpa de blesteme și să-i rezolve problemele sentimentale- AUDIO

„Vorbiți serios? Așa înapoiați suntem? Facem inaugurare pentru un lucru ESENTIAL și absolut NORMAL? Să trecem în calendar cu roșu și dușul de dimineață”,  a postat cineva la comentariile cu ştirea respectivă.

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața Nebună. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.