Stiri mondene

Dimineața Nebună: George Buhnici își cere scuze pentru declarațiile jignitoare la adresa femeilor: „Am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier”. Audio

George Buhnici își cere scuze pentru declarațiile jignitoare la adresa femeilor
George Buhnici își cere scuze pentru declarațiile jignitoare la adresa femeilor [Sursa foto: Captură YouTube]
Într-un clip video postat pe contul de YouTube, George Buhnici își cere scuze pentru declarațiile jignitoare la adresa femeilor.

La zece zile de când a stârnit reacții negative în mediul online prin afirmațiile sale despre corpul soției lui „de minoră” şi cum nu-i plac „femeile cu vergeturi și celulită”, George Buhnici a postat marți pe canalul său oficial de YouTube un video de aproape patru minute, intitulat „IERTAȚI-MĂ, DOAMNELOR!”. Fostul jurnalist le-a recunoscut internauților că a vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte-n cap și fără nicio experiență de viață.

Mai mult, George Buhnici  vorbește despre posibilele motive care au stat la baza afirmațiilor scandaloase și spune ce vrea să facă pe viitor.

George Buhnici își cere scuze pentru declarațiile jignitoare la adresa femeilor
George Buhnici își cere scuze pentru declarațiile jignitoare la adresa femeilor[Sursa foto: Captură YouTube]

Despre acest subiect au discutat și Mishu și Cosmin în matinalul Dimineața Nebună. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici. 

George Buhnici și-a cerut iertare după avalanșa de comentarii negative din mediul online 

În clipul video postat în mediul online, vloggerul susține că era doar euforic datorită atmosferei de la festivalul Neversea.Cu toate acestea, fostul jurnalist este conștient că nu există o scuză pentru ceea ce a spus. George Buhnici speră ca oamenii să nu uite acest incident și să învețe ceva din greșeala lui. De asemenea, vloggerul i-a asigurat pe internauți că a plătit și încă plătește scump pentru ceea ce a spus în timp ce era pe plajă. În încheiere, George Buhnici le-a mulțumit celor care i-au trimis mesaje de susținere, dar și celor care l-au criticat în această perioadă. 

George Buhnici își cere scuze pentru declarațiile jignitoare la adresa femeilor
George Buhnici își cere scuze pentru declarațiile jignitoare la adresa femeilor[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Dimineața Nebună: Subiectul hot al săptămânii: George Buhnici face declarații halucinante despre femeile cu vergeturi. Ce spun Olivia Addams sau Alina Eremia despre asta

”Aș vrea să vă spun că, în urma celebrului interviu pe care l-am dat în urmă cu două săptămâni, am primit acuzații și chiar amenințări din cele mai dure și mai serioase. Și m-am gândit foarte serios la ce am de făcut în perioada următoare. O să o spun pe șleau. Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte-n cap și fără nicio experiență de viață, ca și cum aș fi fost fumat sau cel puțin amețit de băutură. Mulți dintre cei care mă cunosc chiar m-au întrebat dacă nu cumva am fost sub influența unor substanțe. Nu, nu am fost, nu am această scuză. Eram poate doar euforic datorită atmosferei de festival, mai ales după atâta vreme de stat mai mult prin casă. Dar asta nu scuză nimic.

 George Buhnici își cere scuze pentru declarațiile jignitoare la adresa femeilor
George Buhnici își cere scuze pentru declarațiile jignitoare la adresa femeilor[Sursa foto: Captură YouTube]

Probabil din dorința de a șoca și de a impresiona audiența (încă procesez tot ce s-a întâmplat și se întâmplă), dintr-o tentativă total neinspirată de umor, am „reușit” să fiu superficial și lipsit de empatie, am jignit categorii întregi de oameni și am obținut într-adevăr un șoc – dar acest șoc a fost în primul rând pentru mine și pentru familia mea, nu numai pentru public. Vreau să-mi cer scuze public tuturor celor pe care i-am jignit, celor pe care, fără să-mi dau seama, într-o pauză de rațiune, i-am și mai ales le-am agresat prin limbaj, prin grobianism și prin lipsa de politețe. Așa cum ați aflat probabil, am plătit și încă plătesc scump pentru acest episod, care a făcut atât de multe valuri pe internet și în media.Dar aici, nu voi intra în detalii. Ceea ce am să fac este să îmi reconsider eu în perioada următoare prioritățile, să mă concentrez mai mult pe familie și pe lucrurile de care sunt pasionat și la care mă pricep”, este o parte din mesajul transmis de George Buhnici.

Citeste si: Antonia, gest neașteptat după declarațiile controversate făcute de George Buhnici! Artista îi arată vloggerului vergeturile

Reamintim că în urma declarațiilor controversate, George Buhnici a primit mai multe lovituri. De exemplu, BCR a decis să renunțe la parteneriatul cu acesta. Și CNA și CNCD l-au luat în vizor pe George Buhnici pentru afirmațiile sale la adresa femeilor. Mai multe vedete și persoane publice au reacționat după cele spuse de vlogger.