Stiri

Dimineața Nebună| Femeia care în trecut s-a căsătorit cu Turnul Eiffel spune că acum are o relație cu un gard: „Se întâmplă o mulțime de lucruri fizice în compania lui"

Dimineața Nebună| Femeia care în trecut s-a căsătorit cu Turnul Eiffel spune că acum are o relație cu un gard: „Se întâmplă o mulțime de lucruri fizice în compania lui
Erika LaBrie devenită celebră că s-a căsătorit cu Turnul Eiffel, a dat uitării monumentul in Franța pentru un gard.

Erika LaBrie s-a căsătorit cu Turnul Eiffel în 20027, dar se pare că acum l-a dat uitării și iubește pe altcineva. Femeia susține acum că este atrasă de un gard și chiar are o relație amoroasă cu acest obicet chiar dacă acesta nu are viață. 

Citeste si: O femeie s-a căsătorit cu o păpușă de cârpă după ce a primit-o cadou! Mireasa susține că a rămas însărcinată: „Este un soț grozav și fidel”

Erika LaBrie dă uitării Turnul Eiffel. Acum spune că s-a îndrăgostit de un gard

Recent, Erika LaBrie, a postat pe contul ei de Tik Tok un video în care vorbește cu sinceritate despre sentimnetele pe care le are pentru obicetul fără viață și plat.

Se pare că Erika este îndrăgostită de un gard de culoare roșiatică, iar în filmuleț, se vede cum femeia se urcă pe gard și începe să-l mângâie și să vorbească cu mare bucurie despre ce a atras-o pe ea la acest obiect.

„Nu mă așteptam să găsesc deloc un gard ca acesta aici(...) Este perfect. Adică, aceasta este forma care îmi place cel mai mult. Aceste unghiuri? Fabulos. Gardurile sunt obiecte atât de periculoase pentru mine, deoarece sunt atât de perfecte în geometria lor, se întâmplă o mulțime de lucruri fizice în compania lui", a spus ea, potrivit The Sun.

@mistaiah oh dear, she's back.
#fyp #strangeobsession #strangeaddiction #wth #mistaiah #fence #foryoupage ♬ original sound- x.i.x

Clipul de pe Tik Tok a strâns peste 11 milioane de vizualizări și despre acest subiect au vorbit în această dimineață și matinalii Mishu și Cosmin la Dimineața Nebună.

Erika nu este deloc deranjată de părerea oamenilor de pe internet, care, bineînțeles că nu înțeleg cum se poate ca femeia să fie atrasă de astfel de obiecte fără viață.

În clipul postat pe internet, utilizatorii de internet nu au ezitat să-i transmită părerea lor. Mulți susțin că nu înțeleg de ce întâmplă, iar alții precizează că internetul îi surprinde de la o zi la alta.

„Mă simt inconfortabil doar privind...parcă sunt un martor neintenţionat la un moment privat care aparţine unui străin, dar totuşi...nu sunt şi totul e public/ Simt că întrerup ceva/ Internetul nu încetează să mă surprindă”, au fost câteva dintre comentariile postate pe rețelele de socializare”