Stiri

Dimineaţa Nebună. Era la prima întâlnire când a aflat că trebuie să intre în carantină cu bărbatul pe care îl cunoscuse la o „întâlnire pe nevăzute”. Cum rezistă cei doi în aceeași casă acum

Era la prima întâlnire când a aflat că trebuie să intre în carantină cu bărbatul cu care se cunoscuse la o „întâlnire pe nevăzute”. Cum rezistă cei doi în aceeași casă acum
Era la prima întâlnire când a aflat că trebuie să intre în carantină cu bărbatul cu care se cunoscuse la o „întâlnire pe nevăzute”. Cum rezistă cei doi în aceeași casă acum [Sursa foto: PixaBay]
O femeie din China a fost nevoită să se izoleze în casă cu bărbatul pe care abia îl cunoscuse după ce autoritățile au instalat brusc măsuri restrictive.

O femeie din China a avut parte de șocul vieții în momentul în care, fiind la prima întâlnire a aflat că trebuie să intre în carantină cu bărbatul pe care abia îl cunoscuse. 

Citeste si: Dimineaţa Nebună: Un bărbat din China nu mai are voie la un restaurant “mănânci-cât-poți” pentru că a mâncat prea mult

Despre acest subiect au vorbit şi Mishu şi Cosmin în matinalul Dimineaţa Nebună, ediţia de vineri, 14 ianuarie.

„Întâlnirea pe nevăzute” s-a transformat rapid în conviețuire în aceeași casă. Cum se înțeleg cei doi?! 

Nici nu știi când poți lega o relație extrem de strânsă. în vreme ce unii oamenii când se cunosc o iau pas cu pas în relația lor, un cuplu din China a fost nevoit să sară peste anumite etape în momentul în care cei doi, aflându-se la prima întâlnire, la el acasă, au aflat că trebuie să se izoleze împreună. Cum a fost posibilă această întâmplare? Ei bine, autoritățile din China au impus un lockdown brusc din cauza creșterii cazurilor de coronavirus și i-a blocat pe cei doi în aceeași casă în timp ce se aflau la o întâlnire pe nevăzute. 

Citeste si: Abordari Feng Shui de amenajare a dormitorului

Femeia a povestit în mediul online că întâlnirea a fost aranjată de părinții ei și nu se gândea niciodată că va ajunge să locuiască în casă cu acel bărbat. Bărbatul cu care intrase în vorbă pe paltforma de socializare ki-a spus la un moment dat că se pricepe la gătit, așa că a chemat-o la el acasă pentru a-și demonstra talentul. 

„Încep să îmbătrânesc, așa că părinții mei mi-au aranjat mai mult de zece «întâlniri pe nevăzute»”, a povestit femeia, identificată doar ca doamna Wang, pe platforma de socializare WeChat.

Citeste si: Anul Nou Chinezesc 2022. Când începe anul Tigrului de Apă

În timpul cinei, cei doi au aflat că zona în care se aflau fusese plasată în carantină, așa că au luat decizia să se izoleze pentru câteva zile împreună. Cu toate că cei doi nu sunt chiar pe aceeași lungime de undă, femeia a povestit pe acea rețea de socializare că el i-a pregătit masa în fiecare zi. „Situația nu este una ideală. Nu vorbește mult”, a precizat ea.