Stiri

Dimineața Nebună. Dragostea nu are vârstă! El, 24 de ani, ea, 77! S-au cunoscut la înmormântarea fiului femeii și sunt căsătoriți de șase ani. Audio

 El are 24 de ani, ea are 77 de ani ,dar sunt căsătoriți de șase ani
Gary și Almeda [Sursa foto: Instagram]
Ea are 77 de ani și el 24, dar se iubesc de șase ani. S-au îndrăgostit și nu au mai ținut cont de vârstă.

Gary și Almeda sunt un cuplu atipic, iar povestea lor a început cu „A fost odată.... la o înmormântare”! El are 24 de ani, iar ea are 77. Sunt căsătoriți din 2015, la doar două săptămâni de când se cunoscuseră la înmormântarea fiului femeii. După căsătorie, cuplul s-a mutat în casa bărbatului, alături de unul dintre nepoții ei, care este cu trei ani mai în vârstă decât Amelda. 

„Nu căutam un bărbat tânăr, dar Gary a venit și am știut imediat că el este cel potrivit”,  a povestit Amelda. 

 El are 24 de ani, ea are 77 de ani ,dar sunt căsătoriți de șase ani
Gary și Almeda[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Dimineața Nebună. O femeie s-a căsătorit cu un vițel după moartea soțului. Ea susține că soțul ei s-a reîncarnat în animal

Gary este îndrăgostit până peste cap de soția lui. Cei doi au așteptat până în noaptea nunții pentru a se cunoaște așa cum trebuie. 

„A fost minunat, dincolo de visele mele cele mai sălbatice. Ea este într-adevăr femeia visurilor mele și partea fizică a relației noastre nu ar putea fi mai bună”, a dezvăluit Gary.

 El are 24 de ani, ea are 77 de ani ,dar sunt căsătoriți de șase ani
Gary și Almeda[Sursa foto: Instagram]

Se pare că la început Amelda a fost cam reticentă, ba chiar l-a avertizat:  „Uite, eu am 71 de ani și tu ai 17. Sunt prea bătrână pentru tine?”.  Ei bine, tânărul a liniștit-o și i-a transmis că vârsta pentru el nu este deloc un impediment:  „Vârsta este doar un număr.”  Femeia recunoaște că soțul ei i-a redat tinerețea:  „M-a făcut să mă simt ca o adolescentă”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Gary & Almeda (@garyandalmeda)

Despre acest subiect au vorbit și Mishu și Cosmin în matinalul Dimineața Nebună. 

Gary și Almeda au sărbătorit șase ani de mariaj

În octombrie 2021, Gary și Almeda au sărbătorit șase ani de mariaj   și nu regretă niciun moment că s-au căsătorit. 

Citeste si: Un ginecolog din Olanda, tatăl biologic a cel puțin 21 de copii ai pacientelor sale! Femeile au apelat la tratamentele de fertilitate: „Suntem șocați”

"Viața de om căsătorit este minunată, avem o chimie uluitoare. Ne place să facem orice implică să petrecem timp împreună. Ea este sufletul meu pereche", a mai transmis americanul.

 El are 24 de ani, ea are 77 de ani ,dar sunt căsătoriți de șase ani
Gary și Almeda[Sursa foto: Instagram]

La aniversarea celor șase de căsătorie, Gary a distribuit un videoclip pe contul lor TikTok. El a adăugat și un comentariu la clipul transmis pe rețeaua de socializare: „Alți ani minunați care vor urma”.