Stiri

Dimineața Nebună. Două meciuri s-au terminat cu scoruri record: 91-1 și 95-1. Cum a fost posibil?!

Dimineața Nebună. Două meciuri s-au terminat cu scoruri record: 91-1 și 95-1. Cum a fost posibil?!
Dimineața Nebună  [Sursa foto: PixaBay]
Două meciuri s-au terminat 91-1 și 95-1, însă golurile nu pot fi luate în calcul. Se va face o anchetă în acest caz. Iată de ce.

Două meciuri din Sierra Leone s-au terminat cu scoruri record. Asociația de Fotbal a lansat o investigație pentru că meciurile au fost calificate cu rezultate drept neverosimile.

Organismul din Africa de Vest anchetează jucătorii care au fost implicați în cele două meciuri dintre Gulf FC și Koquima Lebanon și dintre Lumbenbu United și Kahula Rangers. Gulf FC a învins Koquima Lebanon cu 91-1, iar Lumbenbu United a fost învinsă cu 95-0 de Kahula Rangers, notează Mediafax.

„Prin urmare, publicul larg este asigurat că problema menţionată va fi investigată în amănunt şi oricine va fi găsit vinovat va trebui să se confrunte cu toată forţa legii", se arată într-o declaraţie. 

Despre acest subiect au vorbit și Mishu și Cosmin în matinalul Dimineața Nebună.

 

Citeste si: Dimineața Nebună. Motivul ireal pentru care un bărbat a spart mai multe mașini: era în depresie. Audio

Meciurile cu cele mai mari scoruri înregistrate în istorie

Dacă se confirmă, cele două scoruri ar fi printre cele mai mari înregistrate în istoria fotbalului. Cel mai mare se crede că a avut loc în Madagascar, în 2002, când AS Adema a învins-o pe SO l'Emyrne cu 149-0. Jucătorii de la SO l'Emyrne şi-au marcat intenţionat autogoluri, unul după altul, în semn de protest faţă de deciziile arbitrilor cu care nu erau de acord.